luni , 17 decembrie 2018
Acasă / Social / Încarcă-ţi gratuit maşina electrică după ce ai făcut piaţa! Vezi unde

Încarcă-ţi gratuit maşina electrică după ce ai făcut piaţa! Vezi unde

Kaufland România va suporta costurile de încărcare a mașinilor electrice în rețeaua e-charge pentru clienții săi. Din 19 martie, clienţii vor avea la dispoziţie 20 de staţii de încărcare a mașinilor electrice -amplasate în parcările sale în parteneriat cu Renovatio. 

Decizia vine în contextul în care Renovatio va introduce un sistem de tarif areal serviciului de încărcare a mașinilor electrice în cadrul rețelei e-charge. 

Alimentarea va fi gratuită utilizând cardurile de încărcare emise de Kaufland România, ce se pot ridica gratuit din orice magazin Kaufland România dotat cu stație de alimentare. Cardurile sunt utilizabile doar în staţiile magazinelor. 

În Ploieşti acest lucru va putea fi posibil în magazinul de pe Bdul Republicii, nr. 138 (Fast Charge + Normal Charge)

 

Încă din momentul lansării rețelei e-charge, în aprilie 2016, atât Kaufland România, cât și Renovatio au suportat costurile încărcărilor pentru utilizatorii de mașini electrice. Renovatio a anunțat că începând cu 19 martie 2018va introduce un sistem de tarifare al serviciului de încărcare aplicabil stațiilor din întrega rețea e-charge.Kaufland România își menține angajamentul de a-i sprijini pe toți cei care conduc eco și va achita către Renovatio toate costurile de încărcare generate de utilizatorii care folosesc acest serviciu.

Stațiile de încărcare în cadrul cărora alimentarea va fi gratuită sunt amplasate în parcările magazinelor Kaufland din 18 orașe, funcționează non-stop și acoperă nevoile de mobilitate ale posesorilor de vehicule electrice în marile orașe, dar și în tranzit, pe coridoarele principale ce traversează România: Constanța – București – Sibiu – Timișoara – Arad (finalizat în 2016); București – Ploiești – Brașov – Târgu Mureș – Cluj-Napoca – Oradea (finalizat în 2017).

Cardurile de încărcare Kaufland pot fi ridicate gratuit de la Biroul de Informații din magazinele prevăzute cu parcări ce oferă soluții de încărcare pentru vehiculele electrice.

Începând cu 2018, Kaufland România și Renovatio au demarat procesul de dezvoltarea rețelei de stații de încarcare pe două noi coridoare, București – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timișoarași București – Buzău –Focșani – Bacău – Suceava – Iași, în paralel cu extinderile din marile orașe.

Stațiile de încărcare rapidă aflate în parcările Kaufland permit alimentarea majorității vehiculelor electrice în mai puțin de o oră(0% – 80% din capacitatea bateriei). În prezent,12 din cele 20 de puncte de alimentare oferă soluții de încărcare rapidă, numărul acestora fiind în continuă creștere.

Stațiile deservesc toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, atât pentru standardele de încărcare rapidă, în curent continuu, (CHA de MO și CCS) la o putere de maxim 50 kW, cât și pentru încărcare în curent alternativ (type 2) la o putere de maxim 22 kW.

Piața mașinilor electrice este în creștere: în 2017, ponderea maşinilor electrice şi hibrid în totalul vânzărilor de autovehicule noi a atins 2,2%, numărul acestora ajungând la 2.811 unităţi, în creştere cu 136,7% faţă de anul anterior, potrivit datelor făcute publice de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA) în ianuarie 2018.

comunicat de presa

 

Verifică şi

Află unde sunt centrele în care se fac examene trichineloscopice în Prahova

Începe sezonul în care se sacrifică porcii pentru Crăciun si este bine să fiți prevăzători. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *