sâmbătă , 14 decembrie 2019
Acasă / Social / Cadouri inspirate. Oferă-i tinereţea fără bătrâneţe în Luna Femeii!
Gene laminate

Cadouri inspirate. Oferă-i tinereţea fără bătrâneţe în Luna Femeii!

Mărţişorul este o tradiţie frumoasă, iar florile plac oricărei femei. Pentru doamnele şi domnişoarele mai practice, bărbaţii trebuie să vină cu idei noi. Ea este frumoasă oricum, dar ce ar fi să nu mai depună efort pentru a se menţine aşa? Brow House by Ioana Pohoaţă vine în întâmpinarea doamnelor care vor o schimbare acum, in prag de primăvară, cu oferte foarte bune la pachetele de înfrumuseţare facială. 

La acest salon din Ploieşti se face micropigmentarea sprâncenelor, astfel încât să nu mai aveţi nevoie de creionarea lor în fiecare zi. Tot aici puteţi face şi micropigmentarea buzelor pentru ca rujul să nu mai fie o necesitate de purtat în geantă.

Despre Ioana poţi citi aici:https://prahovaeconomica.eu/2017/08/11/ioana-pohoata-iti-face-sprancene-perfecte-micropigmentarea-poate-fi-o-afacere-banoasa-daca-ai-talent-si-curaj/

Până la sfârşitul lunii martie aveţi pachete avantajoase pentru cele două servicii. Costă 500 de lei colorarea sprâncenelor sau buzelor sau 900 de lei ambele. Aici găsiţi şi alte pachete promoţionale.

La Brow House se face şi laminarea genelor, un tratament de curbare si ingrosare instant a genelor naturale fara efecte adverse, care  ajuta şi la regenerarea si alungirea acestora. Laminarea este indicată si după ce se renunţă la extensiile de gene.

Toate vrem să rămânem tinere şi să avem o faţă fără riduri. Tinereţea fără bătrâneţe nu este numai un vis. S-a inventat biorejuvenarea şi revitalizarea pielii.

Tratamentul se numeşte mezoterapie fractionata sau micro-needlingul- procedeu modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazează pe utilizarea unui dispozitiv automat cu microace care vor penetra straturile pielii (dermul si epidermul) in mod controlat, fara a produce efecte adverse.

Pielea noastra este o bariera impermeabila, creata special pentru a ne proteja corpul de mediul extern. De aceea, produsele aplicate pe piele in scopul hidratarii si efectului anti-aging au efect minim sau chiar zero.

 

Pentru a transporta agentii activi in piele folosim acele sau canulele atraumatice ca vectori de difuziune. Tratamentul modern presupune utilizarea unui stilou dotat cu ace a caror intensitate si adancime este stabilita de la inceputul sedintei si se numeste microneedling.

Mezoterapia este o procedura estetica minim invaziva ce presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substante active precum vitamine (B5, E, A, C) aminoacizi (alanina,arginina, glicina, leucina), antioxidanti (acid ascorbic,tocopheryl acetat), microelemente (Ca, Cr, Mg, etc), alfahidroxiacizi invelite intr-o suspensie de acid hialuronic ce va reda volumul si luminozitatea tenului.

Mezoterapia cu microace tratează următoarele probleme:

→ Riduri fine si medii

→ Laxitate cutanata (piele lasata) cu efect de lifting (ridicare)

→ Cicatrici atrofice, hipertrofice (post acne, post traumatism, post arsura)

→ Vergeturi

→ Pete maronii(melasma)

→ Rejuvenare si revitalizare cutanata

→ Caderea parului/alopecia

Mezoterapia facială cu micro-ace estompează ridurile fine, hidratează tenul şi îl ajută să producă elastină şi colagen, două substanţe responsabile de aspectul ferm şi proaspăt al acestuia. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire).


Programări: 0753576666

Verifică şi

Târg de Crăciun la Urlaţi. Află unde vor merge banii proveniţi din vânzarea produselor!

Moş Crăciun va ajunge cu siguranţă la Urlaţi, pentru că este aşteptat nu numai cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *