joi , 22 octombrie 2020
Acasă / Social / Un elev al Centrului de Excelenţă Prahova are nevoie disperată de ajutor

Un elev al Centrului de Excelenţă Prahova are nevoie disperată de ajutor

O profesoară de fizică din Ploieşti are nevoie disperată de ajutorul semenilor. Singurul ei fiu, un tânăr de 15 ani, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic. Profesoara se numeşte Dana Constantinescu şi predă în Liceul energetic “Elie Radu”, fiind bine cunoscută elevilor datorită implicării sale în tot felul de proiecte educaţionale extraşcolare. Mesajul său e cutremurător, dar e ultima şansă pentru ca fiul său să trăiască. 

“Dragii mei,

Mă numesc Dana Constantinescu, sunt profesor de fizică, am o familie minunată,un soţ iubitor şi un copil drag. În vara anului 2017 am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic. I se umflaseră ganglionii de la gât si cei inghinali.Diagnosticul l-am primit de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti fără o analiză, doar vizualizat. Doctorita ne-a spus că nu are mult de trăit şi că ar fi bine sa-ì facem operaţie. Nu am vrut si ne-am adresat altor medici din România care ne au spus că nu stiu ce să facă, ce să ne spună.

Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat in sensul ca tumora a ramas localizată şi până astăzi la gât si ureche. Cu parere de rau am ales calea de a pleca din ţară si de a trata copilul în Turcia. Aici analizele au iesit foarte prost si diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt pentru că VLAD ESTE AERUL PE CARE ÎL RESPIR.

Să vi-l prezint pe Vlad Constantinescu- tânăr 15 ani, elev al Centrului de Excelenţă Prahova la fizică, clasa a IX -a la Colegiul Spiru Haret Ploieşti specializare matematică-informatică.  Un tânăr frumos, deştept, plăcut, cu un zâmbet pe faţă totdeauna.

VĂ CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARĂTAT ÎN VIAŢĂ.

Tratamentul va costa peste 100. 000 de euro, dar daca puteti să îl ajutati, vă rog să o faceţi în contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina

Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate”.

Suma este mare şi timpul limitat, dar pic cu pic se face marea şi orice ajutor este binevenit.

.

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

2 Comentarii

  1. Alexandra Cojocaru

    Inainte de a face tratamente costisitoare si chinuitoare apelati si la tratamentele naturiste, care se pare ca au avut succes in cazul unor oameni, care nu mai sperau la viata ( vezi cazurile din link). Doamna Eparu, puteti informa familia despre posibilitatile oferite de specialistii din medicina naturista. Sigur ca mai departe tine de fiecare sa caute si sa selecteze informatiile necesare.
    http://www.formula-as.ro/2004/629/medicina-naturista-25/din-nou-despre-spanz-si-virtutile-lui-anticancerigene-5288

    • Din păcate, Vlad a trecut de faza în care mai poţi face tratamente naturiste, a fost inclusiv la un bioenergetician. Forma sa de cancer este una agresivă care poate fi tratate doar cu acel tratament costisitor. Dar da, cand esti disperat poţi sa incerci orice si apoi plantele nu prea mai au cum sa-i faca rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *