miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Turism / Reduceri de 50% în cadrul programului “O săptămână la schi” în Sinaia

Reduceri de 50% în cadrul programului “O săptămână la schi” în Sinaia

Nu a nins mai deloc iarna aceasta, dar hotelierii şi autorităţile publice din Sinaia se gândesc totuşi la prelungirea sezonului de schi până spre sfârşitul lunii martie prin intermediul programului  “O săptămână la schi “ care vine cu reduceri substanţiale.

De altfel, pentru a susţine acest proiect, Primăria orașului Sinaia va participa în perioada 22 – 25 februarie la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, în parteneriat cu agenții economici cu activitate în domeniul turismului din stațiune.

 “O săptămână la schi “ este o promoție aflată la cea de-a III-a ediție, care se adresează pasionaților de schi și care conține cazare și skipass cu 50% reducere.

Astfel, turiștii care vor veni în Sinaia în perioada 18 -25 martie vor plăti doar jumătate la cazare și skipass. 6 hoteluri de 4 și 3 stele (34 de camere cu un total de 70 de locuri) vor fi disponibile în acest interval pentru ca doritorii să aibă o vacanță activă pe pârtiile de altitudine ale domeniul schiabil Sinaia, desemnată anul trecut “ Cea mai bună stațiune de schi din Romania”.  

La deschiderea Târgului va participa și primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea care a declarat : “Zăpada depusă până în acest moment este excelentă pentru practicarea schiului și sunt convins că vor fi condiții foarte bune până la sfârșitul lunii martie. Astfel turiștii se pot bucura din plin de sporturile de iarnă și vor plăti pentru această vacanță doar jumătate din prețul afișat la recepțiile hotelurilor înscrise în pachetul “O săptămână la schi” dar și la transportul cu telegondola și teleschiul ce deservesc domeniul schiabil Sinaia”.

Oferta poate fi găsită la standul de prezentare a localității Sinaia, care este realizat în regie proprie, și poate fi vizitat pe perioada Târgului la Romexpo corpul B1 stand 10.

În perioada 07-11 martie, Sinaia va avea reprezentanți și la Targul de Turism de la Berlin unde va fi lansată oferta “O săptămănă la schi” pe plan internațional.

In foto aveti câteva oferte turistice:

 

Verifică şi

Video și foto: De ce să mergi la Disneyland Paris, lumea lui Mickey Mouse!

Cu siguranță, cel mai frumos cadou pe care l-ați putea face copilului vostru vreodată, dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *