vineri , 27 aprilie 2018
Acasă / Social / Să susţinem tradiţia! Ansamblul Calabreaza în duel la PRO TV

Să susţinem tradiţia! Ansamblul Calabreaza în duel la PRO TV

În mai puţin de o oră, la PRO TV, va începe o comeptiţie importantă între două ansambluri folclorice. Este vorba despre Ansamblul “Calabreaza” din Prahova şi “Doina Bascovului” din Argeş. Ambele echipe au susţinători înfocaţi şi celebri. Argeşul este susţinut de fostul fotbalist Adrian Mutu, iar Prahova de Irina Loghin, Gheorghe Turda, Fuego și Alesis. Dincolo de câştigarea acestui concurs binevenit pentru promovarea tradiţiilor, prin aportul nostru, respectiv votul, ajutăm la perpetuarea valorilor naţionale şi a tradiţiilor româneşti.

„Din copilărie am îndrăgit foarte mult jocul CALABREAZA. Mă bucură foarte mult când aud de Ansamblul Calabreaza, de Breaza, de Prahova mea. De aici m-am inspirat pentru cunoscuta melodie „Valea Prahovei”. „Jocul CALABREAZA e din strămoși lăsat / Îl jucară dacii, rar și apăsat / Până și bătrânii se opresc în loc / Ca să vadă o clipă minunatul joc! Prahovă, grădină, să-nflorești mereu! Pe-ale tale plaiuri am crescut și eu!”. Dragii mei, vă țin pumnii și știu că prahovenii nu trebuie niciodată să piardă. Sunt sigură că o să fiți locul 1! Succes!”, a fost mesajul Irinei Loghin.

La rândul său, Gheorghe Turda a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Ca vecin și colaborator al Ansamblului CALABREAZA, susțin acest ansamblu prin votul meu, după semnalul START VOT prin SMS la 1266, cu textul PRAHOVA, luni 12 Februarie, orele 15.00, emisiunea LA MĂRUȚĂ de la PROTV. Se poate vota și online accesând http://lamaruta.protv.ro/voteaza. SMS-ul se poate repeta de mai multe ori pe parcursul emisiunii”.

În etapa precedentă, Ansamblul Calabreaza a câștigat competiția directă cu Ansamblul Soleștenii din Vaslui.

Verifică şi

Încă 8.000 de copăcei plantaţi la Lipăneşti cu 300 de voluntari

După ce în luna noiembrie a anului trecut, la Lipăneşti au fost plantaţi în doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *