luni , 17 februarie 2020
Acasă / Social / Zaraza, un spectacol deosebit pe scena Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti

Zaraza, un spectacol deosebit pe scena Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti

Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti invită publicul larg la spectacolul deosebit “Zaraza”, care se va juca începând de sâmbătă 20 ianuarie de la ora 18.30. În regia lui Răzvan Mazilu, musicalul aduce pe scena ploieşteană 16 actori, dar şi balerini şi cântăreţi care vă vor transpune prin creaţia lor, în perioada României interbelice şi de după cel de-al doilea război mondial, în lumea curtezanelor de lux, a lăutarilor din cârciumi celebre din Bucureşti unde oameni politici şi muritori de rând îşi consumau averile pentru atenţia frumoaselor femei.

În spectacol vor apărea pe lângă minunata curtezană Zaraza, Elena Vulpescu şi regele Carol al II-lea, lăutarul Zavaidoc sau poetul Ion Pribeagu , dar şi nu mai puţin celebrul violator Terente.

Piesa este plină de melodii la modă în Bucureştiul anilor 1930-1950 cântate de Cristian Vasile, Zavaidoc, Jean Moscopol, Maria Tănase sau Titi Botez.

Conducerea teatrului a mers deja la ministerul culturii pentru a înscrie spectacolul în proiectele care vizează Centenarul 100 ani de România pentru că personajele, muzica şi anumite aspecte istorice reale (există şi personaje ficţionale) aparţin românilor.

Chiar dacă punerea în scenă a acestui spectacol a fost cu mult mai scumpă decât orice altă piesă realizată de Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti preţul biletului a rămas neschimbat-25 de lei.

Biletele de intrare la spectacol pot fi achiziţionate de la Agenţia teatrului, dar abia după primele 5 spectacole pentru care deja s-au epuizat.

Verifică şi

Târg de mărțișor la The Taste Bistro din Ploiești, organizat de Târgul cu bunătăți și dichisuri

Artiștii plastici s-au organizat demult pentru Mărțișor și Ziua femeii. Toți au în acest moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *