joi , 24 mai 2018
Acasă / Social / Asociaţia Medicover caută medici pentru proiectul “înCerc”

Asociaţia Medicover caută medici pentru proiectul “înCerc”

Asociaţia Medicover şi Medicover România caută medici pentru proiectul social “înCerc”. Asociaţia este în plin proces de recrutare a specialiştilor care vor consilia copiii şi familiile acestora în a doua parte a Programului de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației, “înCerc”.

Timp de trei ani, elevi din 30 de şcoli ai claselor a 5 a din Ploieşti vor fi evaluaţi medical. Proiectul a demarat deja la sfârşitul anului trecut, când peste 1.000 de elevi au aflat dacă au risc să se îmbolnăvească de diabet zaharat sau de alte boli ale civilizaţiei-probleme la coloana cervicală, probleme ale auzului sau văzului etc.

Mai multe despre proiect puteţi citi aici:

Proiect unic în România. Elevii de clasa a V-a din Ploieşti vor fi testaţi gratuit pentru diabet zaharat de tip 2 şi alte boli ale civilizaţiei

Aşadar, daca sunteti medic generalist, medic pediatru sau medic cu specializare in nutritie, sau daca stiti medici cu aceste competente care ar fi interesati sa lucreze intr-unul din cele mai importante programe de preventie din Romania, va asteptam sa ne trimiteti un CV la adresa asociatia@medicover.ro .

Detalii asupra cerintelor fiecareia dintre cele doua pozitii veti putea regasi mai jos:
https://www.ejobs.ro/…/medic-nutritionist–diabetol…/1001811
https://www.ejobs.ro/…/medic-medicina-generalapedia…/1001010

Verifică şi

Spectacole de teatru, expoziții sau recitaluri în Ziua Muzeelor în Prahova

Sub egida programului național „România 100 de ani” şi a Anului European al Patrimoniului Cultural, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *