vineri , 27 aprilie 2018
Acasă / Administratie / Secţia Interne din Spitalul Judeţean Ploieşti a fost modernizată

Secţia Interne din Spitalul Judeţean Ploieşti a fost modernizată

Încet-încet, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti tinde să arate aşa cum ar trebui să fie orice unitate de acest gen din lume. După secţia de cardiologie dată în folosinţă în urmă cu o lună la standarde moderne, astăzi a venit rândul secţiei interne care a fost redeschisă conform calendarului de lucrări. 

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2017/11/06/vezi-cum-arata-sectia-de-cardiologie-a-spitalului-de-urgenta-din-ploiesti-lucrarile-de-modernizare-s-au-terminat/

Obiectivul de investiţie  face parte din proiectul  ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”. Pentru secţia de interne, investiţia este de aproximativ 1 milion de lei şi  include: lucrări de arhitectură, mobilier specific unui salon medical, instalaţii electrice, instalaţii de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), instalaţii de fluide medicale individuale. La secţia de interne s-au instalat  80 de paturi standard , fiecare salon fiind prevăzut cu 5 paturi.

Finanţarea a fost făcută de Consiliul Judeţean Prahova, iar Bogdan Toader, preşedintele instituţiei şi vicepreşedintele Ludmila Sfârloagă au mers astăzi să vadă cum arată noua secţie.  Alături de câţiva dintre consilierii judeţeni şi şeful secţiei, dr. Ştefan Pavelescu, ei au mers prin saloane şi s-au arătat încântaţi de noile îmbunătăţiri.

Programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti la SJU Ploieşti va  continua şi cu alte secţii.

Verifică şi

Inca un proiect de hotarare de guvern pentru pagubele facute de alunecari de teren

În această dimineață a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în vederea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *