marți , 15 iunie 2021
Acasă / Social / Un aparat care detectează 5 tipuri de cancer ar putea ajunge în Prahova

Un aparat care detectează 5 tipuri de cancer ar putea ajunge în Prahova

Asociaţia Pacienţilor Oncologici din România care are sediul în Prahova îşi doreşte extinderea serviciilor medicale pe care deja le oferă prin achiziţionarea unui aparat care depistează cinci tipuri de cancer înainte de apariţia tumorilor doar dintr-o simplă probă de sânge. Bioanalizorul identifică predispoziţia la cancer, detectează cancerul în faze incipiente, diagnostichează corect şi rapid, monitorizează terapia corectă în cazul pacienţilor deja bolnavi, dra şi prognozează un tratament eficient individualizat pe fiecare pacient.

Bionalizorul  are calitatea de a fi folosit  pentru persoane ce vor sa-si cunoasca RISCUL imbolnavirii (sau identificarea initiala a patologiei) dar este recomandat si pacientilor care vor sa cunoasca  rezultatul post radioterapiei. Rezultat ce o alta investigatie medicala nu o poate face.

Achizitia acestui aparat  costa 50.000 euro.  Costul unui transplant medular in cazul unei leucemii variaza intre 80.000 -150.000 de euro, fara garantia reusitei. Despre acest aparat, preşedintele APOR, Iolanda Gheorghiu:

Printre ONG-urile din România, APOR se distinge prin multitudinea de proiecte realizate.

Punctele forte ale A.P.O.R. ce o recomanda ca un partener de incredere:

  1. Este marca inregistrata OSIM pentru: sloganul “” Sunt femeie orice-ar fi!”, pentru silueta de femeie si pentru sigla.
  2. Dispune de : ecograf portabil cu sonda aferenta pentru ecografii de san si tiroida si aparat de hematologie pentru analiza hemoleucogramelor cu formula.
  3. Lucreaza cu 2 medici oncologi – dna dr. Alina Turcu-medic primar oncolog la Spitalul Municipal 1 si dna dr. Ileana Constantiniu, medic  primar oncolog la Spitalul Municipal Campina .
  4. Aparatura, reactivii sunt achizitionati prin sponsorizari.
  5. Activitatea este in regim de voluntariat. Pentru copii, analiza este gratuita. Pentru femei costa 50  lei in loc de 130 sau 150 cat este in mod obisnuit.

 

Datele A.P.O.R. de identificare fiscala sunt: CIF 30338683

Cont bancar:  IBAN RO 34 BACX 0000 0012 7309 9000 deschis la Unicredit Bank.

Informatii suplimentare despre activitatea asociatiei, gasiti pe site: aporromania.ro

 

 

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Video- Eveniment de lansare deosebit la Hipodromul din Ploieşti. Numărul 4 al Lace Magazine by Loredana Chelba

Lace Magazine, revista prahovenilor care au ceva important de spus, a ajuns la numărul 4, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *