sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Economic / Kaufland va creşte venitul minim pentru lucrătorii săi comerciali

Kaufland va creşte venitul minim pentru lucrătorii săi comerciali

Marii angajatori încep să ia măsuri pentru a-şi susţine angajaţii în faţa noilor măsuri fiscale impuse de Guvernul României. Astfel, pentru că de 1 ianuarie 2018 vor trece la angajat toate contribuţiile pe care le plătea angajatorul, Kaufland, cel mai mare angajator privat din România, anunță decizia de a crește și venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine.

Salariile minim brute vor ajunge la suma de 2.800 lei brut pe lună, incluzând atât tichetele de masă, cât și tichetele cadou oferite de Crăciun și de Paște.

Noua creștere salarială va intra în vigoare efectiv începând cu data de 01.03.2018. 

Creșterile salariale au loc periodic în companie, iar, în funcție de vechime,venitul unui lucrător comercial poate depăși suma de 6.500 lei brut, cu sporuri și tichete de masă incluse.

 

Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim și încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajații noștri le au”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland România.

 

Compania oferă tot felul de avantaje angajaţilor săi: tichetele de masă încă din prima zi de lucru, asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani și zilele libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discounturile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție) şi mai multe zile de concediu de odihnă.

comunicat de presă

Verifică şi

Orban avansează ideea de a aloca un miliard de euro IMM-urilor. Vezi pentru ce!

Premierul Ludovic Orban și unii membri ai Guvernului au avut, astăzi, consultări în cadrul Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *