luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Ce spectacole vor avea ploieştenii la sfârşit de săptămână

Ce spectacole vor avea ploieştenii la sfârşit de săptămână

Spectacolele de sezon continuă şi în acest sfârşit de săptămână la Ploieşti. Dansuri şi muzică populară, din Prahova, dar şi din Botoşani sau Maramureş vă vor încânta cu siguranţă. 

 Astfel, sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să încânte spectatorii copiii de la trupa Hit Music Talent,  iar de la ora 18.00, copiii Ansamblului Berceni vor oferi momente încărcate de spiritualitate și folclor prezentând colinde și dansuri populare. 

 

Seara va continua, începând cu ora 18.30, cu momente autentice de tradiție românească susținute de ansamblurile folclorice din Botoșani, Arad și Argeș.

 

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și duminică, 10 decembrie, când trupa Hit Music Talent va urca din nou pe scenă, începând cu ora 17.00, aducând în fața spectatorilor momente artistice inedite.

 

Aceștia vor fi urmați, începând cu ora 18.00, de un moment de viu grai al folclorului românesc prezentat de Grupul Folcloric Doina Cătanelor” .

 

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura în continuare de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice din Botoșani și Maramureș.

 

Seara se va încheia cu un spectacol susținut de orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu”. 

 

Verifică şi

Excepţii de la măsura carantinei pentru românii aflaţi în situaţii speciale sau care s-au vaccinat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de ieri, 18 ianuarie 2021, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *