marți , 20 martie 2018
Acasă / Social / Prăjituri şi cadouri la Târgul de Crăciun de la Colegiul Caragiale din Ploieşti

Prăjituri şi cadouri la Târgul de Crăciun de la Colegiul Caragiale din Ploieşti

Elevii Colegiului Naţional I.L. Caragiale din Ploieşti au sărbătorit într-un mod diferit venirea lui Moş Nicolae. Chiar în curtea liceului, copiii, ajutaţi de cadre didactice şi de părinţii lor au organizat un Târg de Crăciun. Ei au făcut prăjituri pe care le-au vândut, iar banii obţinuţi au fost donaţi în contul de investiţii al şcolii.

Evenimentul nu este la prima încercare, ediţia de Paşte bucurându-se de un mare succes. Şi atunci ca şi acum, Asociația Părinților a demonstrat că implicarea generală naşte proiecte foarte frumoase. De data aceasta, banii vor merge pentru extinderea bibliotecii, dar de la anul vor urma şi alte proiecte la fel de importante.

Organizatorii spun că indiferent de suma strânsă, evenimentul este important pentru că-i aduce împreună pe copii şi pe părinţi şi până la urmă întreaga comunitate. Părinţii pot face prăjituri şi tot felul de obiecte alături de copii, iar asta le sudează relaţia şi-i bucură şi pe unii şi pe ceilalţi.

La târg au fost standuri cu bijuterii făcute manual, cosmetice, cărţi, miere, decoraţiuni pentru pomul de Crăciun făcute fie de părinţii elevilor, fie de copii. Prăjiturile, însă, au fost pe placul tuturor, astfel încât până la sfârşitul evenimentului care a durat întreaga zi, nu mai rămăsese nimic.

Verifică şi

Video-Elevii ploieşteni au învăţat lecţia toleranţei cu Special Olympics

S-au jucat dar totodată au învăţat lecţia toleranţei. Mai mulţi elevi din Ploieşti au participat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *