vineri , 27 aprilie 2018
Acasă / Administratie / Loc de joacă nou inaugurat de Moş Nicolae la Zoo Bucov

Loc de joacă nou inaugurat de Moş Nicolae la Zoo Bucov

În Grădina Zoologică de la Bucov a răsărit un loc de joacă colorat, foarte modern şi care respectă toate reglementările europene privind siguranţa utilizatorilor.

Tobogane, leagăne şi alte obiecte viu colorate au fost montate pe covor cauciucat pentru ca micuţii să nu se rănească atunci când se joacă. acesta este al patrulea loc de joacă oferit ploieştenilor de către Rafinăria Petrotel Lukoil.

“Ne bucură faptul că putem crea un parc pentru copii aici şi sperăm că asta îi va ajuta să-şi distragă atenţia de la calculator şi telefon şi să se poată juca afară. Este o locaţie bine aleasă, în jur au multe animale. Conducerea grădinii a dezvoltat frumos locul şi noi vom încerca şi pe viitor să ajutăm la această dezvoltare”, a declarat Andrey Bogdanov, directorul general Petrotel Lukoil Ploieşti.

Locul de joacă este destinat copiilor cu vârste între 0 şi 12 ani, pe grupe de vârstă, noile ansambluri înlocuindu-le pe cele vechi, mai puţin performante. De altfel, toate obiectele de joacă au fost deja încercate de copiii de la Centrul de Zi Cireşarii din Ploieşti. Micuţii prezenţi la eveniment au primit şi cadouri de Moş Nicolae. 

“Nu am fi avut resursele proprii necesare să dezvoltam un asemenea loc de joacă, dar prin sprijinul partenerilor noştri de la Petrotel Lukoil am reuşit să dăm în folosinţă astăzi, de Moş Nicolae, acest amplasament. Sperăm ca si alţi investitori să ne ajute pe viitor pentru că ca este singurul parc de acest gen din judetul Prahova, o oaza de liniste, relaxare si distracţie dupa cum se vede”, a explicat  Alina Ene, şeful serviciului administrativ din cadrul Parcului Memorial “Constantin Stere”.

Garanţia locului de joacă este de 25 de ani pentru o parte din module şi de 5 ani pentru altele.

Verifică şi

Inca un proiect de hotarare de guvern pentru pagubele facute de alunecari de teren

În această dimineață a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în vederea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *