marți , 20 martie 2018
Acasă / Administratie / Fără transport public în Ploieşti. Greva TCE continuă! Vezi declaraţii video

Fără transport public în Ploieşti. Greva TCE continuă! Vezi declaraţii video

Salariaţii TCE anunţă că nu vor reîncepe activitatea pe traseu până ce Primăria Ploieşti nu va vira banii în contul societăţii. Astăzi, însă, în timpul unei şedinţe de îndată, sindicaliştii au aflat că hotărârea de consiliu prin care primăria garanta eşalonarea datoriei către ANAF ar avea anumite nereguli. 

 

Încă de aseară, salariaţii au ales să întrerupă activitatea într-un protest spontan, iar Ploiestiul a ramas fara transportul in comun.  Problemele pleaca de la faptul ca societatea are datorii catre ANAF si orice poprire ar baga institutia in faliment. Cei care au insa de suferit sunt calatorii.

 

La primele ore ale diminetii oamenii alergau dezorientati catre orice mijloc care i-ar fi putut duce la locul de munca sau la scoala.

 

Acum, însa, liderii de sindicat nu isi mai asuma protestele, directorul a trecut de partea primăriei, care îşi doreşte reluarea cât mai rapidă a activităţii, iar angajatii risca sa fie si sanctionati pentru actiunea lor.

 

Datoria de 6, 8 milioane de lei pe care TCE ar trebui sa o achite catre ANAF vine, spun liderii de sindicat, in urma gratuitatii pe care vechea conducere a acordat-o ploiestenilor, la momentul la care se faceau lucrari la calea de rulare a tramvaiului. Asa se face ca firma s-a descurcat cum a putut si acum a ajuns la fundul sacului.

 

 

Mai grav este ca fondul din contributiile salariatilor de la CAR  a fost folosit din ordinul conducerii, pentru diferite plati in interesul firmei. De aproximativ doua luni exista si un dosar instrumentat de politisti. Pana atunci, insa, pentru ca nu ar fi respectat temeiul legii cand au pornit protestul angajatii risca sa fie sanctionati.

 

Verifică şi

S-a semnat finanţarea pentru doua proiecte importante pentru prahoveni

Două proiecte foarte importante pentru judeţul Prahova şi-au găsit astăzi finanţarea. Este vorba despre reabilitarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *