luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Pasajul Mărăşeşti din Ploieşti afectează mediul înconjurător. Vezi cum!

Pasajul Mărăşeşti din Ploieşti afectează mediul înconjurător. Vezi cum!

Pasajul Mărăşeşti din Ploieşti face victime. Nu în rândul oamenilor, pentru că deocamdată, pe podul de la Gara de Vest  nu au fost semnalate accidente rutiere, dar cu siguranţă în rândul păsărilor. Panourile de protecţie anti zgomot sunt transparente, fără a avea autocolante, aşa cum se montează de obicei, iar păsările nu le văd. Zeci de zburătoare moarte sunt culese zilnic de la baza panourilor, ne spune o cititoare. 

“Pasajul este fără îndoială un lucru bun. Dar nu poţi să nu ai o strângere de inimă când vezi atâtea păsări moarte, doar pentru că cineva nu a prevăzut colantarea panourilor. Acum sunt puţine, cele pe care le-am fotografiat, dar până să migreze erau foarte multe. Sunt şi vrăbiuţe şi păsări mai mari. E păcat să moară aşa, doar pentru că cineva nu s-a gândit să pună autocolante din acelea cu păsări negre cum am văzut peste tot”, a explicat cititoarea care ne-a trimis şi fotografiile de mai jos.

 

Tragem un semnal pe această cale Primăriei Ploieşti să ia măsuri, astfel încât pasajul să nu afecteze mediul înconjurător, mai mult decât o fac deja maşinile care trec pe acolo.

Panourile fonoabsorbante pot fi ori colorate, ori colantate pentru ca păsările să le poată observa.

Verifică şi

Excepţii de la măsura carantinei pentru românii aflaţi în situaţii speciale sau care s-au vaccinat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de ieri, 18 ianuarie 2021, …

2 Comentarii

  1. O idee pentru autoritati si aduce si ceva bani la bugetul orasului sa gaseasca diferite firme care doreste reclama si sa afiseze autocolante transparente

  2. Autoritati proaste si nesimtite ! Si constructorul la fel de prost si nesimtit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *