sâmbătă , 30 mai 2020
Acasă / Administratie / A primit răspuns de la Primăria Ploieşti după 15 ani: “Nici măcar nu mai întrunesc condiţiile!”

A primit răspuns de la Primăria Ploieşti după 15 ani: “Nici măcar nu mai întrunesc condiţiile!”

O ploieşteancă a primit răspuns la o cerere către Primăria Ploieşti după 15 ani. Femeia, care are acum 38 de ani, făcuse o cerere pentru o locuinţă ANL în 2002. Timpul a trecut şi ea şi-a văzut de viaţă, iar lucrurile s-au aranjat şi fără ajutorul autorităţilor. A fost însă amuzată să primească un plic după atâta vreme.

“Cred că au trecut 15 ani de când am depus cererea. Nici măcar nu mai întrunesc condiţiile care se cer pentru o asemenea solicitare, că am depăşit 35 de ani, şi de la data când  a fost făcută cererea şi după termenul de 36 de luni, dar probabil că nu a mai verificat nimeni. E clar că acum îmi venise rândul pe listă. Primăria Ploieşti mă anunţă că sunt libere 11 apartamente eliberate pe parcursul exploatării. Frumos, dar între timp m-am căsătorit, avem un copil şi ne-am făcut şi o casă. Noi am avut noroc, dar când mă gândesc la tinerii care poate nu se descurcă şi aşteaptă ani de zile să primească un astfel de răspuns…”, spune ploieşteanca.

În blocurile ANL din Ploieşti locuiesc 375 de familii, iar în primăvara acestui an, 246 dintre ele făcuseră cereri pentru a cumpăra apartamentul. Acest lucru nu a putut fi însă posibil pentru că primăria nu făcuse toate formalităţile necesare potrivit legii.

sursa foto ANL-incomod.ro

Verifică şi

De la 1 iunie, vom fi mai liberi! Vezi ce interdicţii se ridică şi cum!

De la 1 iunie, mai multe activităţi interzise în starea de urgenţă şi cea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *