marți , 22 mai 2018
Acasă / Afaceri / Gala Topul firmelor prahovene 2017. Petrotel Lukoil Ploieşti a primit trei distincţii

Gala Topul firmelor prahovene 2017. Petrotel Lukoil Ploieşti a primit trei distincţii

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat aseară Gala Topul firmelor prahovene 2017, eveniment la care au participat nume sonore atât din industria prahoveană şi naţională, cât şi din politica internaţională. 35 de ambasadori şi doi foşi preşedinţi de stat şi  au onorat cu prezenţa evenimentul care de ani de zile premiază valoarea în afaceri şi contribuţia adusă societăţii. 

La start s-au înscris 22.800 de firme cu bilanţul depus la 31 ianuarie 2016. dintre acestea doar 5.700 au îndeplinit condiţiile din dosar, iar 2.749 de firme s-au înscris în top 10 cele mai bune firme în mai multe domenii, 125 ieşind câştigătoare. 

S-au acordat şi 30 de trofee pentru responsabilitate socială-15 pentru IMM-uri şi alte 15 pentru firme mari şi foarte mari. 27 de femei au primit titlul Femeia de Afaceri a anului 2016, în timp ce 30 de firme au primit premiul “160 de ani de tradiţie petrolieră prahoveană şi românească”.

Petrotel Lukoil SA Ploieşti a obţinut trei premii-cel pentru responsabilitate socială, cel pentru tradiţie petrolieră, dar şi premiu pentru fabricarea produselor din ţiţei-întreprinderi mari. 

Criteriile după care se ghidează camera pentru a decerna aceste premii sunt foarte stricte, pe baza lor rezultând un punctaj. firmele nu trebuie să aibă niciun indicator negativ: să fie pe profit, să nu aibă datorii la stat mai mari deâct creanţele, să nu existe probleme penale nerezolvate şi să corespundă şi din punct de vedere al cifrei de afaceri: minim 100.000 de lei pentru IMM-uri, 250.000 de lei pentru întreprinderile mari şi foarte mari.

 

 

Verifică şi

România privită prin ochii unui investitor străin: Am venit aici cu mintea deschisă, însă mulţi m-au întrebat ce căutam cu adevărat. Acum, după 10 ani, ştiu că am luat decizia corectă!

Este CEO în cadrul unui grup multinațional privat de firme, face naveta între Belgia și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *