sâmbătă , 26 mai 2018
Acasă / Locuri de munca / O fabrică din Ploieşti angajează 150 de oameni. Vezi în ce meserie!

O fabrică din Ploieşti angajează 150 de oameni. Vezi în ce meserie!

O fabrică de Ploieşti oferă 150 de locuri de muncă, celor care sunt interesaţi să lucreze în 3 schimburi. Este vorba despre Adient TRIM Ploieşti, a doua cea mai mare fabrică deţinută de ADIENT în România, care are în prezent peste 1900 de angajaţi şi care caută 150 de tapiţeri pentru scaune auto. 

Angajatorul asigură condiţiile de muncă bune şi salarizarea  la cele mai înalte standarde, iar beneficiile peste media pieţei locale. Pot veni şi persoanele care au minime cunoştinţe în lucrul la maşina de cusut, angajatorul oferind oportunitatea de asigura cursuri pentru tapiţeri. 

 

„Activăm într-o industrie în care România are încă multe de demonstrat. La Ploieşti producem cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini din lume. Cererea este mare, pentru că lucrăm produse de cea mai bună calitate la preţuri competitive, de aceea avem nevoie de 150 de noi colegi,” a declarat Costin Trîmbiţaşu, Director ADIENT TRIM Ploieşti.

 

Firma s-a desprins din Johnson Controls în toamna anului 2016 şi aniversează 1 an ca entitate de sine stătătoare, producâmd în fiecare an huse pentru 750.000 de maşini din întreaga lume.

Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5.800 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Firma se găseşte în strada Conului, nr.3 Ploieşti.

Verifică şi

Profilul şomerului prahovean: cu vârsta de 40-49 de ani şi fără studii

La sfârşitul lunii februarie 2018, rata şomajului înregistrata la nivelul judeţului Prahova a fost de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *