luni , 25 mai 2020
Acasă / Social / Nu lăsaţi ca ghinionul să le ia fericirea! O familie din Ploieşti are nevoie de ajutorul nostru

Nu lăsaţi ca ghinionul să le ia fericirea! O familie din Ploieşti are nevoie de ajutorul nostru

Necazul loveşte şi în oamenii buni şi de două ori în acelaşi loc. O confirmă o familie din Ploieşti care are nevoie de ajutorul semenilor pentru a trece prin greaua încercare din viaţa lor. Familia Rusu trăia o minunată poveste de dragoste când le-a venit pe lume fetiţa, un dar de la Dumnezeu. După un an şi jumătate de la venirea pe lume a Biancăi, cei doi tineri, Andreea şi Ştefan au aflat cu durere că micuţa este bolnavă. O boală care se tratează, din fericire, dar care înfricoşează la simpla pronunţie:  LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICA.

“Timpul s-a oprit, norii au întunecat cerul,lacrimile nu s-au mai oprit și frica unei tragedii își făcea culcuș în sufletul tinerilor părinți. O zi și o noapte le-a trebuit părinților sa-si linga ranile, după care au pornit în lupta vieții lor, lupta pentru ajutarea fetiței sa învingă cumplita boala și ca acest diagnostic sa devină o amintire. De-a lungul timpului au fost momente grele pentru micuța, momente pe care nu reușea sa le înțeleagă, credea ca așa este viața pentru toți copii. Ceva la care micuța nu a renunțat deloc a fost zâmbetul și bucuria sincera a fiecărui copil (acesta fiind tratamentul pentru suflet). Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si am dus la final tratamentul“, povesteşte Andreea Rusu.

Şi pentru a dovedi că ghinionul te poate lovi până pici, probabil de la atâta supărare şi grijă, Ştefan, tatăl micuţei, s-a îmbolnăvit şi el de o boală cumplită.

“In sufletul nostru si-a facut loc teama ca aceasta boala să nu reapară, pentru ca exista un risc pentru urmatorii 5 ani. Bucuria că tratamentul s-a încheiat a fost umbrită de o veste cumplita, de data aceasta asupra sotului meu si tatăl Biancăi diagnosticat cu cancer de rect, stadiul 3. Lipsiti de forţe, dar cu încredere în Dumnezeu începem o noua lupta. Dacă până acum lupta a fost dusa în doi, de aceasta data sunt singura si trebuie sa ii ajut pe amândoi. Asa ca va rog daca ne puteti ajuta cu donaţii directe, prin declaratia 230 pentru salariati sau contract de sponsorizare pentru societăţi, nu ezitati sa o faceti. Vă mulţumesc anticipat!

Persoana de contact: Rusu Andreea Tel: 0726346586

Vreau sa va spun o poveste de viață. ….Doi tineri fericiți afla o veste mare.Familia se va marii ,o sa apară o…

Posted by Asociatia Rusu Bianca Maria on 30 Octombrie 2017

Notă: Nu-i cunosc pe soţii Rusu, dar nici nu trebuie având în vedere că mai mulţi prieteni care îi ştiu m-au rugat şi pe mine să public acest anunţ. Nimeni nu este scutit pe lumea asta de necazuri şi boala asta cruntă alege la întâmplare. Azi sunt ei, peste ani poţi auzi de cineva drag. Dacă suntem alături de oamenii în suferinţă ni se va răspunde la fel într-o zi. Nu e greu să ajuţi, dacă îţi doreşti! Pic cu pic se facea marea!

Verifică şi

Până pe 30 iunie, nu avem nevoie de card de sănătate pentru serviciile medicale şi farmaceutice

Executivul a aprobat o Ordonanță de Urgență care prevede reglementări privind acordarea și decontarea serviciilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *