duminică , 16 iunie 2019
Acasă / Administratie / Video-S-a votat! Ploieştenii vor plăti mai puţin la căldură în iarna aceasta.

Video-S-a votat! Ploieştenii vor plăti mai puţin la căldură în iarna aceasta.

Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare, consilierii ploieşteni au aprobat preţul local al energiei termice facturate către populaţie, mai mic cu 27,68 de lei pe gigacalorie. 

Au fost supuse spre aprobare două proiecte de hotărâre care aveau o diferenţă de doar 2 lei în ceea ce priveşte cuantumul gigacaloriei propus, iar liberalii au renunţat la proiectul lor care aducea spre dezbatere preţul de 161, 29 de lei pe gicalorie fără TVA.

A rămas preţul de 159,29 lei/Gcal, fără TVA, aşa cum a fost propus de consilierii PSD-ALDE, preţ ce va fi aplicat doar în această iarnă, în perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018.

Diferenţa între preţul acesta care va fi facturat populaţiei şi cel din contractul de furnizare va fi plătită de către Primăria Ploieşti, adică tot de contribuabili prin taxe şi impozite.

De la 1 aprilie 2018, se va actualiza preţul de 186, 97 de lei pe gigacalorie fără TVA.

http://www.ploiesti.ro/Proiecte%20hotarari/2017/Varianta%202.pdf

 

 

 

Verifică şi

Vezi programul Serviciului de Evidenţa Populaţiei Ploieşti în perioada Rusaliilor!

Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ploieşti, informează cetățenii că, în perioada sărbătorilor …

Un comentariu

  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol}

    TREBUIE SPECIFICAT CA DOAR PLOIESTENII DE LA BLOCURI AU DUBLA SUBVENTIE LA GIGACALORIE ,O DATA PTR TOTI SI INCA O DATA PTR CEI SARACI ,NU SI PLOIESTENII CARE FOLOSESC GAZELE NATURALE ,LEMNE SI ELECTRICITATE CARE AU DOAR CEI SARACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *