luni , 25 mai 2020
Acasă / Administratie / Prahovenii care au venit azi la înmatriculări şi permise au făcut cale întoarsă. Nervi şi timp pierdut din cauza sistemului informatic!-Video

Prahovenii care au venit azi la înmatriculări şi permise au făcut cale întoarsă. Nervi şi timp pierdut din cauza sistemului informatic!-Video

Nervi şi timp pierdut în această dimineaţă la Serviciul de înmatriculări şi permise auto Prahova, unde mai multe persoane au aflat că au venit degeaba pentru că, deşi programaţi, nu li se poate rezolva problema. 

“Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.  Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.”

 

Aşa arată anunţul postat aseară, la 22.36, pe site-ul Prefecturii Prahova, anunţ pe care nu toţi cei care aveau azi programare l-au văzut. Aşa că mulţi prahoveni şi-au luat liber de la serviciu pentru că aveau de rezolvat diverse lucruri la înmatriculări şi permise. aici, însă au fost anunţaţi că vor fi reprogramaţi pentru că serverul este blocat. 

“Nu ştiam, acum am văzut pe uşă, deci şi mâine e închis. Acum următoarele săptămâni o să se aglomereze ca înainte, de o să se stea pe stradă. Azi nu am avut programare, venisem doar să văd, dar am săptămâna viitoare. Nu-i despăgubeşte nimeni, nu zice nimeni că o să vină să recupereze sâmbătă”, a spus un cetăţean.

 

  • Programarile din data de 26.10.2017, orele 08.30 – 14.00, vor fi solutionate in data de 27.10.2017, intre orele 09.00 – 14.30;
  • Programarile din data de 26.10.2017, orele 14.00 – 18.30, vor fi solutionate in data de 30.10.2017, intre orele 09.00 – 14.30.

 

Verifică şi

Până în toamnă, autorităţile din Azuga promit locuinţe pentru sinistraţii de pe strada Umbroasă

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a ajuns astăzi la Azuga, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *