luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Scapă de electrocasnicele arse şi câştigă premii în Marea Debarasare la Ploieşti!

Scapă de electrocasnicele arse şi câştigă premii în Marea Debarasare la Ploieşti!

Dacă ai vreun frigider defect de care te împiedici prin casă, un televizor stricat ţinut pe post de mobilă sau vreo maşină de spălat care nu mai spală, ai putea să faci curat, dar şi să câştigi nişte premii. Aşa că acum e momentul să scapi de tot ce nu îţi foloseşte în Campania „Marea Debarasare” care se va desfăşura la Ploieşti în perioada 9 – 13 octombrie 2017.

 

Primăria Ploieşti împreună cu operatorul de salubritate  vor realiza colectarea deșeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetățeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Cetățenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon: 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

 

Cetățenii participanți la campanie sunt automat înscriși în cadrul tombolei “Scoate deșeurile din casa ta!” ce se va desfășura miercuri 18 octombrie 2017, începând ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

 

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/regulamente/SDDCT2017-2018.pdf.

Verifică şi

Excepţii de la măsura carantinei pentru românii aflaţi în situaţii speciale sau care s-au vaccinat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de ieri, 18 ianuarie 2021, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *