duminică , 16 iunie 2019
Acasă / Social / Încep înscrierile pentru încă o ediţie a proiectului “Gândeşte verde, gândeşte curat!” în Prahova

Încep înscrierile pentru încă o ediţie a proiectului “Gândeşte verde, gândeşte curat!” în Prahova

Elevii din Ploieşti sunt interesaţi de proiecte care vizează protecţia mediului. La această concluzie au ajuns atât profesorii cât şi conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova care a lansat începerea înscrierilor pentru o nouă ediţie a proiectului „Gândeşte verde, gândeşte curat!”

“Agentia pentru Protecţia Mediului Prahova, impreuna cu voluntarii Peace Corps, demara in vara anului 2008 prima editie a unei scoli de vara pe teme ecologice.

An de an am adunat in jurul acestui proiect zeci, sute de elevi si profesori inimosi, idei indraznete si, mai ales, realizari minunate .

Demaram, in intervalul 16-31 octombrie a.c., inscrierile la aceasta a X-a editie a concursului, la sediul APM Prahova din Ploiesti-str. Gh. Grigore Cantacuzino nr.306.

Ca la fiecare editie, dorim sa aducem noutati, in vederea informarii comunitatii locale cu privire la importanta protejarii mediului si a implicarii in astfel de proiecte.

Vor exista, si in acest an, doua sectiuni: sectiunea A – pentru elevii din ciclul primar si gimnazial, respectiv sectiunea B- pentru elevii din licee. Regulamentul acestei editii poate  fi consultat pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, unde se gaseste si formularul standard de inscriere (http://apmph.anpm.ro)

In completarea actiunilor proiectului, APM Prahova, impreuna cu Administratia Parcului Memorial „Constantin Stere” si cu personalul Casei Memoriale „Constantin si Ion Stere”, va organiza, pe perioada vacantei de vara, doua serii de ECO-SCOALA, in incinta Gradinii Zoologice de la Bucov, la care vor participa elevi si profesori de la scolile ce se inscriu in proiect.

Speram ca aceasta editie sa reuneasca alaturi de noi cat mai multe scoli din judet, alaturi de care dorim sa realizam actiuni remarcabile, de care elevii si profesorii sa isi aminteasca mereu cu mare placere”, se arată într-un comunicat de presă.

 

Verifică şi

Un nou cod portocaliu în Prahova. Intră în vigoare în această după amiază!

Prahova, mai puţin nordul judeţului, va intra astăzi într-un nou cod portocaliu de instabilitate atmosferică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *