duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Turism / Încă o ediţie cu succesul asigurat! Programul Festivalului Sinaia Forever pe zile şi ore

Încă o ediţie cu succesul asigurat! Programul Festivalului Sinaia Forever pe zile şi ore

Primăria orașului Sinaia organizează în perioada 06-08 octombrie ediția a XXIII-a a Festivalului Sinaia Forever, care celebrează povestea oamenilor și locului. Se vor îmbina clasicul, ce a definit acest oraș încă din cele mai vechi timpuri, cu atmosfera de spirit liber a Festivalului. 

Străzile orașului, Castelul Știrbei-Muzeul Orașului, Casino-ul și Parcul Dimitrie Ghica, vor face parte din povestea acestui an. Vei avea tot ce îți trebuie pentru a petrece 3 zile în care cultura, distracția și buna-dispoziție îți  crează amintiri de neuitat.

citeste mai multe si aici:https://www.facebook.com/events/1962911333990899/

Festivalul Sinaia Forever nu este numai un spectacol, este o stare de spirit care leagă prietenii și unește oamenii de pretutindeni.

Temele abordate de-a lungul timpului au impregnat Festivalului originalitate și noutate sporind astfel curiozitatea celor care îl îndrăgeau deja, dar și a oamenilor care l-au descoperit mai târziu.

Povestea acestui an începe odată cu trecerea prin prima poartă, a iernii, care îi aduce în prim plan pe neînfricații daci și obiceiurile lor. Tot aici meșteșugarii de la Muzeul Țăranului Român ne vor arăta arta cioplitului, pielăriei, sticlăriei. De asemenea copiii vor fi încântați să se joace și să asiste la spectacole alături de Teatrul Ancuța. Magia Copilăriei va fi completată de Magician care va prezenta un show interactiv cu trucuri năstrușnice și îi va uimi pe toți cu baloanele sale pe care le va modela în cele mai deosebite forme.

Când vom trece prin a doua poartă, multicoloră, a primăverii, atmosfera se va încălzi iar buna-dispoziție va fi adusă de artiștii de street entertainment Hangdrum și Barbarosa. Tot aici ne lăsăm învăluiți de magia dansului – balet, tango, vals…

La cea de-a 3-a poartă, se instalează vara…care aduce cu ea momente inedite – trupa Eyedrops și statuile vivante ale actorilor de la Masca. În locul special amenajat pentru producătorii locali îi veți întalni pe sinăienii care reprezintă prin munca lor o parte din tradițiile locale.

Aproape de Parcul Dimitrie Ghica, poarta toamnei face trecerea spre Sinaia Smart City. Realitatea virtuală și aplicațiile mobile ne arată cum poate fi un oraș sustenabil.

Pe scena amplasată în mijlocul parcului îi vom asculta în prima seară, vineri 06 octombrie, pe Vescan, Irina Rimes, Mihail și Vunk, iar sâmbătă 07 octombrie pe Eyedrops, Alexandra Ușurelu, Alternosfera și Voltaj.

Noptile vor fi luminate în diferite locuri de “Dragonii” trupei Crispuscare  vor îmblânzi focul cu spectacole incendiare pe toată durata Festivalului.

Pe cele 10 ecrane gigant amplasate pe B-dul Carol I vei vedea “Smile of Sinaia”. De asemenea vor rula și imagini cu orașul, prezentat în diverse ipostaze surprinse pe parcursul celor 4 anotimpuri, 365 de zile din viata urbană.

Sunt așteptați peste 50.000 de spectatori!

Verifică şi

De vineri, la Sinaia, se deschide Târgul cu bunătăţi şi dichisuri!

După o pauză destul de lungă, corturile  albe, pline cu delicatese, ale TÂRGULUI CU BUNĂTĂȚI …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *