vineri , 22 iunie 2018
Acasă / Afaceri / Trei tipuri de bere făcute la Ploieşti au fost medaliate pentru calitate la Bruxelles

Trei tipuri de bere făcute la Ploieşti au fost medaliate pentru calitate la Bruxelles

Berea făcută la Ploieşti a obţinut trei medalii pentru calitate în cadrul unui concurs desfăşurat în Tara Berii, Belgia. Este vorba despre Bergenbier, care s-a remarcat în cadrul competiției ”2017 World Quality Selections” organizată de Institutul Internațional de Calitate Monde Selection Bruxelles.

Bergenbier Blondă a fost distinsă cu Medalia de Aur, în timp ce Bergenbier Blondă Fără Alcool și Bergenbier ALE au primit Medalii de Argint pentru calitatea produselor.

Recunoașterea internațională pentru calitatea Bergenbier ne onorează și ne bucură faptul că gustul deosebit al berii și prospețimea acesteia au fost apreciate. Datorită procesului special pe care îl folosim, maturat la rece, filtrat la rece și cu CO2 din fermentație naturală, reușim să oferim o bere cu care consumatorii  se pot răcori, asemeni senzației pe care o pot simți din răcoarea muntelui”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

În cadrul competiției internaționale au fost evaluate aproximativ 3000 de produse din 89 de țări, de către un juriu format din 70 de specialiști independenți. Evaluarea a urmărit aspecte ce țin de calitatea produsului, ingrediente folosite, gust, prezentare, dar a luat în calcul și informațiile oferite consumatorilor, modul de ambalare și veridicitatea mesajelor folosite în comunicare. Cele trei sortimente Bergenbier au trecut testul experților și au fost printre cele recunoscute pentru calitatea deosebită a produsului.

Institutul de Calitate Monde Selection Bruxelles organizează de peste 55 de ani evaluări de calitate. Competiția World Quality Selections premiază anual cele mai bune produse care îndeplinesc criteriile de calitate impuse de un juriu global.

Verifică şi

Fabrică chinezească în Prahova: 400 de locuri de muncă, investiție de 100 de milioane de euro

Autoritățile locale și județene au salutat astăzi semnarea contractului de asociere între două companii cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *