marți , 31 martie 2020
Acasă / Social / Spectacol pentru rezindenţii căminului de la Mislea cu ocazia zilei vârstnicilor

Spectacol pentru rezindenţii căminului de la Mislea cu ocazia zilei vârstnicilor

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Asociaţia „De profesie, Om” a organizat, la Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Mislea, un eveniment dedicat rezidenţilor din acest centru de îngrijire.  

Bătrâneii au fost încântaţi de melodiile artiştilor Agatha Toma şi Liviu Marin, care au acceptat invitaţia asociaţiei.

“Ziua de 1 Octombrie a fost desemnată încă din anul 1991 ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice de către Organizatia Natiunilor Unite, pe 16 Decembrie 1991 fiind adoptată rezoluţia nr. 46/91 cu titlul “Principiile Natiunilor Unite pentru persoanele în vârstã destinate a le permite sã trãiascã mai bine în anii câştigaţi”. Aceste principii consacrã dreptul persoanelor vârstnice la hranã, conditii de locuit si îngrijire medicalã, libertatea de a decide asupra vietii personale si profesionale, dreptul de a se exprima si de a participa în activitãti sociale dupã pensionare, obiective pe care le are şi Asociaţia „De profesie, Om”.

Această zi este una specială pentru toţi, atât tineri cât şi vârstnici. Noi, generaţia mai tânără, vă asigurăm de cele mai calde sentimente de stimă şi preţuire, având în vedere faptul că printre dumneavoastră se pot afla părinţii sau bunicii noştri şi tuturor vă dorim o toamnă cât mai plăcută !

Ziua Internationalã a Persoanelor Vârstnice dorim să o transformãm într-un prilej de bucurie, deoarece dumneavoastră aţi clădit tara noastră, România, iar misiunea noastră este să o lãsãm la rândul nostru copiilor si nepotilor noştri întreagã, suveranã si puternicã”, a transmis Asociaţia  “De profesie, Om” printr-un comunicat de presă.

Verifică şi

Din noaptea aceasta, vom umbla pe străzi cu acte corespunzătoare. Vezi modelul declaraţiei aici!

Din această seară, 23 martie, începând cu ora 22.00, pe timpul nopții, deplasarea în afara locuinței …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *