luni , 25 mai 2020
Acasă / Administratie / Video-Primarul Ploieştiului: Nu putem discuta cu Veolia de pe poziţii de forţă. Urmează o dezbatere publică pentru majorarea tarifului pe care îl cere Veolia!

Video-Primarul Ploieştiului: Nu putem discuta cu Veolia de pe poziţii de forţă. Urmează o dezbatere publică pentru majorarea tarifului pe care îl cere Veolia!

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, a declarat astăzi că negocierile cu Veolia în ceea ce priveşte majorarea tarifului la gigacalorie, nu trebuie să se facă pe poziţii de forţă. Directorul Veolia a declarat cu ceva timp în urmă că la Ploieşti Veolia merge în pierdere în ceea ce priveşte livrarea de energie termică şi că va rezilia contractul, dacă municipalitatea nu va fi de acord cu noul tarif reglementat de ANRE. 

“La nivelul consiliului local s-a format o comisie care analizează nu tariful, ci modul de calcul al tarifului. Nu ştim care sunt consecinţele a noii formule de calcul, urmează să discutăm acest lucru, va exista şi o dezbatere publică. Să nu uităm faptul că suntem într-un contract. A punea astfel de condiţii ” nu se măreşte tariful, noi plecăm”. Fiecare parte trebuie să-şi respecte parte de contract. nu cred că poţi discuta de pe poziţii de forţă într-un parteneriat care durează de foarte mulţi ani de zile.

Condiţiile diferă de la furnizor la furnizor şi în cadrul aceluiaşi furnizor de la locatie la locatie. Tariful depinde de modul în care produci energia termică, de capacitate de cogenerare, de echilibrul pe care îl ai în reţeaua de distribuţie primară secundară, de calitatea reţelei primare-secundare şi aşa mai departe. Deci nu poţi compara un tarif existent într-o anumită localitate cu un altul dintr-o altă localitate unde diferă condiţiile”, a precizat Adrian Dobre.

Urmăreşte întreaga declaraţie a lui Adrian Dobre aici:

 

 

 

Verifică şi

Până în toamnă, autorităţile din Azuga promit locuinţe pentru sinistraţii de pe strada Umbroasă

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a ajuns astăzi la Azuga, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *