marți , 22 mai 2018
Acasă / Social / Iată ce veţi găsi la târgul artizanilor de la Festivalul Interetnic de la Ploieşti care începe azi! Galerie foto

Iată ce veţi găsi la târgul artizanilor de la Festivalul Interetnic de la Ploieşti care începe azi! Galerie foto

Festivalul Interetnic de la Ploieşti nu vine numai cu mâncare delicioasă care poate fi servită pe stradă sau cum muzică, ci şi cu artişti care impresionează prin obiectele hand made. Dacă vreţi să evitaţi agitaţia ce se va instala cu siguranţă pe Bulevardul cu Castani după ora 18, aţi putea da o fugă şi acum să vedeţi frumoasele obiecte care sigur o să vă facă cu ochiul. 

Noi o să vă dezvăluim o parte dintre surprizele pe care le veţi găsi pe bulevard. Rochiţele colorate de la Câmpina sunt şi acum prezente, dar pentru că tot vine vremea friguroasă, doamna Marina Iordăchescu a adus şi paltoane pentru copii. Mihai Anton de la Brother’s va expune genţile colorate pe care le ştiţi de la Festivalul Medieval, dar şi alte obiecte nou nouţe. Diana Chiru de la Câmpina ne va încânta şi de data aceasta cu iile făcute de mâini dibace. 

Bijuterii din os şi din piele pentru doamne cochete, dar şi din acelea cu pietre semipreţioase, obiecte decorative din sticlă şi ceramică, icoane pe sticlă sau lemn o să vă atragă şi ele cu siguranţă.

 

Iar dacă vă era poftă de o cafea la ibric de alamă, dar nu aveţi de unde să cumpăraţi aşa ceva, ei bine, la târg a venit şi un expozant care vinde exact ibrice şi vase din alamă, dar şi frumoase bijuterii din acest material. 

E imposibil să nu aveţi vreun sărbătorit care să merite un cadou de la târgul hand made din Ploieşti, vreun prieten care să merite un frumos obiect de aici sau pur şi simplu dorinţa de a vă face un cadou chiar vouă, aşa fără un motiv special.

Verifică şi

Ce pași trebuie să facă absolvenții pentru indemnizația de șomaj

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova reaminteşte absolvenţilor că, pentru a beneficia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *