vineri , 25 mai 2018
Acasă / Administratie / Video-Veolia România, finanţator al echipei Petrolul Ploieşti. Condiţia: fără trădătorul Răchită!

Video-Veolia România, finanţator al echipei Petrolul Ploieşti. Condiţia: fără trădătorul Răchită!

Echipa Petrolul Ploieşti a început de astăzi un parteneriat cu grupul francez Veolia, care a sponsorizat clubul încă de la începutul acestui an. Ploieşteanul Mădălin Mihailovici (foto centru dreapta), directorul general Veolia România , a declarat asatăzi într-o conferinţă de presă, că singura condiţie a fost excluderea din orice schemă a lui Valeriu Răchită, fost manager sportiv al clubului.

“Unul care este lup până la capăt nu aruncă cu noroi în haita lui sau mai pe româneşte cine trădează o dată, va trăda mereu”, a precizat Mihailovici care a venit la conferinţă cu abonamentele personalizate pe care le-a cumpărat pentru meciurile Petrolului şi cu biletele la meciurile de-a lungul timpului, totul pentru a dovedi că este un suporter înfocat al Lupilor galben-albaştri.

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2017/06/06/consilierii-ploiesteni-au-aprobat-cele-doua-proiecte-privind-marcile-petrolul-ploiesti-vezi-video-din-sedinta/

Acesta a mai precizat că jucătorilor le-au fost create toate condiţiile pentru a juca cu dedicare, ba chiar au toţi asigurare de sănătate completă. Mai mult, a asigurat pe toţi cei prezenţi că “sportul nu are nicio legătură cu politica” şi că politicul nu va avea nicio implicare în viaţa echipei.

În proiectul iniţial pentru parteneriat pe care acesta l-a prezentat şefilor săi francezi acesta a conturat dezideratul promovării în liga a 2-a a echipei în 2017-2018, dar şi clasarea cât de curând pe un loc eligibil în campionatele europene. Veolia nu doreşte să investească în club, ci să fie finanţator partener.

 

Prezent la conferinţă, Mircea Dridea a ţinut să precizeze că echipa este a oraşului şi că oraşul este cel care nu are răbdare să se obţină în timp îndelungat rezultate importante.

Vedeţi mai jos dceclaraţia lui Mircea Dridea:

 

 

Veolia mai este implicată în proiecte sportive şi în alte părţi ale lumii. Este sponsor premium al echipei Lyon.

 

Verifică şi

Managementul de calitate de la Spitalul CFR trebuie multiplicat, nu înlocuit!

După ce săptămâna trecută, primarul Ploieștiului a anunțat că municipalitatea intenționează să accepte oferta ministerului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *