sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Social / Toamna se numără evenimentele sociale. Vezi ce târguri şi festivaluri au loc până la finalul lunii septembrie in Prahova!

Toamna se numără evenimentele sociale. Vezi ce târguri şi festivaluri au loc până la finalul lunii septembrie in Prahova!

Ca în fiecare an şi în această toamnă, prahovenii se vor bucura de multe evenimente. Târguri gastronomice, festivaluri, evenimente culturale sau sportive în Ploieşti sau în judeţ.

Mâine, 15 septembrie, puteţi merge la evenimentul Noapte la Zoo, la Grădina zoologică de la Bucov unde vă aşteaptă multe surprize.

Teatrul Toma Caragiu deschide noua stagiune şi vă invită să urmariti cel mai recent spectacol al sectiei Drama, Unchiul Vanea, de A.P. Cehov, in regia Sanzianei Stoican, vineri, 15 septembrie, de la ora 18.30. Urmatoarea reprezentatie va avea loc sambata, 16 septembrie, de la aceeasi ora, cand sunteti asteptati la Premiera Oficiala a spectacolului.

Săptămâna viitoare, în perioada 22-24 septembrie, la Valea Călugărească va avea loc încă o ediţie a Sărbătorii vinului, un loc în care mâncarea bună întâlneşte cele mai fine soiuri de vin din zona viticolă Dealul Mare. În parcul din faţa Institutului de Cercetare veţi găsi producători locali  care vă aşteaptă atât cu vin de anul trecut, dar şi cu must delicios şi struguri. Murături, fructe, legume proaspete, brânzeturi, mezeluri de casă, miere şi produse apicole şi obiecte făcute de meşteşugari iscusiţi, dar şi delicatese pe care le puteţi servi la faţa locului fac din festivalul de la Valea Călugărească un eveniment aşteptat tot anul.

În perioada 29 septembrie -1 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti se va desfăşura evenimentul hipic Karpatia Horse Show, moment de interacţiune cu istoria locului, dar şi cu unul dintre cele mai elegante sporturi. Astăzi şi mâine mai puteţi încă achiziţiona bilete de intrare. Mai multe amănunte aveţi aici.

https://www.facebook.com/karpatiahorse

În perioada 5-7 octombrie la Ploieşti se desfăşoară Târgul cu bunătăţi şi dichisuri cu care deja v-aţi obişnuit şi pe care îl alegeţi atunci când doriţi calitate. 

În perioada 6-8 octombrie, la Sinaia se desfăşoară cel mai aşteptat eveniment, Festivalul Sinaia Forever.

Vom reveni cu detalii pentru evenimentele din luna octombrie.

Verifică şi

Finanţările din sectorul ONG pot fi verificate de acum pe Platforma Donatorilor

Federaţia “Fundaţiile comunitare din România” a lansat Platforma Donatorilor, aplicația care transparentizează datele despre finanțările …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *