vineri , 10 iulie 2020
Acasă / Social / Elevii din Centrul de excelenţă vor merge în tabără de pregătire la Buşteni

Elevii din Centrul de excelenţă vor merge în tabără de pregătire la Buşteni

În perioada 4-9 septembrie 2017, elevii şi profesorii din Centrul de Excelenţă Prahova vor merge în tabără la Buşteni. Tabăra este organizată de către Primăria Municipiului Ploiești,  Centrul Județean de Excelență Prahova și Inspectoratul Școlar Județean Prahova, fiind o întâlnire a elevilor, părinților și cadrelor didactice implicate în tabăra de pregătire.

Aici aveţi lista cu elevii propuşi să meargă în această tabără:http://centrulexcelenta.com/?page_id=24

Tabăra se adresează unui număr de 121 de elevi, membri ai Centrului de Excelență, selectați pe baza rezultatelor la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate în anul școlar anterior.

În afara activităților educative specifice unor asemenea întâlniri, elevii vor participa, zilnic, sub îndrumarea profesorilor, la cursuri de pregătire la disciplinele: matematică, informatică, limba română, fizică-astronomie, biologie, chimie, geografie, istorie și engleză și franceză.

Întâlnirea elevilor, părinților și cadrelor didactice participante se va desfășura la Filarmonica „Paul Constantinescu” vineri, 1 septembrie 2017, începând cu orele 16.00 și se va bucura, deopotrivă, și de prezența reprezentanților administrației publice locale și a Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

La întâlnire va fi prezent un grup de foști absolvenți ploieșteni, care fie au fost elevi ai Centrului de Excelență în anul școlar anterior, fie sunt foști medaliați ai olimpiadelor  naționale și internaționale, iar actualmente sunt studenți la facultăți de renume precum Cambridge University (Marea Britanie). Dintre ei, Tudor Costin și Manolescu Diana le vor adresa un mesaj elevilor participanți.

fotografie cu caracter ilustrativ

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *