marți , 22 mai 2018
Acasă / Social / Duminică se reiau cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti

Duminică se reiau cursele de trap pe Hipodromul Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Club Sportiv Municipal Ploiești, anunță reluarea curselor de pe Hipodromul Ploiești, începând de duminică, 3 septembrie a.c.

 Sezonul de toamnă debutează cu o reuniune ce va programa patru curse, cea mai atractivă fiind „Criteriul cailor de 4 ani”, una dintre întrecerile premergătoare Derbi-ului de Trap al României, programat pe 1 octombrie.

La startul cursei, a treia din program (ora 11.30), se vor afla nu mai puțin de 11 cai, o participare atât de numeroasă nefiind consemnată de mai bine de 10 ani pe Hipodromul Ploiești. Vor fi șapte cai indigeni şi patru străini, regulamentul permiţându-le acestora din urmă să participe la această cursă, nu însă şi la Derbi-ul de Trap al României. Pentru a participa la derbi, caii de 4 ani trebuie să ia startul atât în „Criteriul cailor de 4 ani”, cât şi în „Premiul de încercare”, ce va fi programat pe 17 septembrie.

Reuniunea de duminică va debuta la ora 10.30 şi va avea în program alte trei curse: Premiul Fănişor (ora 10.30), Premiul Fidelio (ora 11.00) şi Premiul Frenetica (ora 12.00).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu mașina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Verifică şi

Ce pași trebuie să facă absolvenții pentru indemnizația de șomaj

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova reaminteşte absolvenţilor că, pentru a beneficia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *