miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Lucrări de modernizare a reţelei. Vezi în ce cartier se opreşte apa caldă mâine în Ploieşti!

Lucrări de modernizare a reţelei. Vezi în ce cartier se opreşte apa caldă mâine în Ploieşti!

Operatorul de apă caldă şi termie din Ploieşti anunţă că mâine va întrerupe furnizarea apei calde in mai multe zone din oraş.  Veolia Energie Prahova anunta lansarea unui set de lucrari de modernizare si interventie controlata pentru eliminarea pierderilor, in perimetrul Bulevardului Republicii si cartierului Andrei Muresanu din Ploiesti, programate pentru data de 30 august 2017.

De aceea, miercuri 30 august 2017, furnizarea cu apa calda va fi intrerupta in intervalul orar 08:30 -18:30, pentru blocurile arondate punctelor termice 12, 6, 7, 2, 5 si 4 Republicii si punctului termic 16 Malu Rosu.

“Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra in mod dedicat la desfasurarea acestor lucrari, incercand sa reduca la minimum intervalul orar in care consumatorii ar putea fi afectati de intreruperi in furnizarea apei calde.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si îi asiguram ca echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cat mai rapida a acestor lucrari, in aceeasi idee a modernizarii a orasului nostru.

Stam la dispozitia clientilor cu privire la stadiul lucrarilor si alte informatii la nr. 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă) – Centrul de Apel non–stop al Veolia”, se arată într-un comunicat al companiei.
 

Verifică şi

Bilanţ 2020: Pandemia de Covid a dat mult de lucru Avocatului Poporului-Biroul Teritorial Ploieşti

În 2020, rolul Avocatului Poporului în păstrarea respectării legii în ţara noastră s-a văzut poate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *