marți , 26 mai 2020
Acasă / Administratie / Aproape toate localităţile din Prahova au primit bani de la judeţ pentru investiţii. Vezi lista completă!

Aproape toate localităţile din Prahova au primit bani de la judeţ pentru investiţii. Vezi lista completă!

97 de localităţi din Prahova vor primi bani pentru realizarea unor obiective de infrastructură sau sociale, toate de  interes public, ca urmare a asocierilor cu Consiliul Judeţean Prahova. Judeţul Prahova alocă suma de 20.493.000 lei pentru aceste obiective, iar pentru lucrări în continuare pentru care există deja contracte de asociere încheiate cu o localitate, se va aloca suma de 400.000 lei.

“La unele localităţi poate nu sunt sumele solicitate şi nu ajung, dar aşteptăm şi noi rectificarea de buget de la guvern care va veni cu siguranţă în special pentru a acoperi partea de salarizare a unuităţilor teritorial administrative din judeţ şi în acel moment vom mai face o rectificare. Noi sperăm că se va întâmpla foarte repede. Trebuie să înţelegem totuşi că aceste sume sunt pentru a demara câteva proiecte, ca să nu ajungem în perioada de iarnă când aceste lucrări ar fi fost sistate, iar banii nu ar fi fost cheltuiţi”, a explicat preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader. 

Banii vor merge în lucrări în spitale, şcoli, drumuri, terenuri de sport sau autorizaţiile la incendiu pe care le cere ISU.

Primăria Băicoi a primit 500.000 de lei pentru trei proiecte pentru două terenuri de sport, un loc de joacă şi covor bituminos la un drum, Azuga-200.000 de lei pentru un lift pentru persoane în Spitalul de Ortopedie şi dotări pentru liceul teoretic din localitate, Albeşti Paleologu -250.000 de lei pentru un sens giratoriu şi repararea acoperişului  dela şcoala din Vadul Părului.

Aluniş a primit bani pentru modernizarea a trei drumuri locale, iar Balta Doamnei pentru înfiinţarea sistemului centralizat de canalizare în comună, pentru un centru pentru situaţii de urgenţă, dar şi pentru locuri de joacă pentru copii (300.000 de lei). Comuna Cosminele a primit 100.000 de lei pentru amenajarea centrului comunei, a staţiei pentru microbuzul şcolar şi amenajarea rigolei. Mai jos aveţi lista completă a investiţiilor pentru care au fost alocaţi bani de la judeţ.

 

La capitolul contracte deja încheiate este doar asocierea cu Primăria Boldeşti Scăieni pentru funcţionarea unităţii de asistenţă medico-socială cu 400.000 de lei.

Verifică şi

Hotărâre CJSU Prahova: Zona metropolitană Câmpina a fost extinsă cu alte localităţi!

În urma unei şedinţe extraordinare, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au stabilit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *