Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Video-Îşi riscă viaţa ca să ajungă mai uşor în Parcul Municipal Vest. Vezi scăpările proiectului "Pasaj Mărăşeşti"

26 iulie 2017
Share:
Video-Îşi riscă viaţa ca să ajungă mai uşor în Parcul Municipal Vest. Vezi scăpările proiectului "Pasaj Mărăşeşti"

Zilnic, sute de ploieşteni îşi pun viaţa în pericol în încercarea de a ajunge în Parcul Municipal Vest. Aceştia traversează cu mic cu mare liniile de cale ferată pentru a scurta drumul până în parc şi invers, chiar dacă în zonă nu există semnalizare care să-i avertizeze că vine vreun tren.

Un cititor ne-a trimis mai multe filmări în care se vede cum oameni cu copii în cărucior, alţii cu ei de mână sau tineri cu biciclete  traversează liniile făcând slalom printre trenuri staţionate sau în viteză, dar şi sărind traversele de cale ferată.

citeste si:http://prahovaeconomica.eu/2017/06/01/moment-de-moment-podul-de-la-gara-de-vest-din-ploiesti-a-fost-in-sfarsit-inaugurat-reportaj-foto-video/

Oamenii spun că mergând pe acest traseu scurtează drumul până în parc cu 3 km. În plus, ei nu înţeleg de ce municipalitatea a mai făcut o intrare în parc chiar lângă calea ferată, dacă accesul pe acolo nu este în regulă.

„Nu avem toţi maşină să ocolim cu ea pe supratraversare, iar parcul nu este destinat doar celor care au maşini şi pentru care accesul pe pod este facil. În plus mulţi ne dorim că facem mişcare şi până la parc, iar dacă nu eşti cu bicicleta şi mai ai şi copii mici după tine, traversarea pe sub este cea mai bună soluţie. Parcul a fost gândit cu intrare din apropierea cartierului vest tocmai pentru a facilita accesul oamenilor. Constructorul a pus nişte cuburi de ciment pentru blocarea maşinilor, dar pentru pietoni, traversarea ar fi funcţională. Problemă este şi cu mărfarele care staţionează chiar sub pod şi pe care trebuie să le ocolim. În urmă cu câteva săptămâni traversarea a fost decupată şi acum arată aşa cum o vedeţi. Cine a tăiat bucăţile acelea şi de ce....?”, ne-a povestit cititoarea care a şi filmat situaţia de sub podul de la Gara de Vest.

Nicăieri în zonă nu scrie că accesul persoanelor ar fi interzis pe sub pod. În plus, pe panourile din parc parc se adeverşte că accesul se face pe lângă calea ferată.

https://www.youtube.com/watch?v=JBoDvZfkL-g&feature=youtu.be

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FBL5M8PtdkU&feature=youtu.be