vineri , 29 mai 2020
Acasă / Locuri de munca / Ministerul Economiei face angajări pe funcţii de execuţie în diverse direcţii

Ministerul Economiei face angajări pe funcţii de execuţie în diverse direcţii

Ministerul Economiei scoate la concurs mai multe posturi pentru consilieri în diferite direcţii. Astfel sunt scoase la concurs trei posturi de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Directiei Afaceri Europene si Programe Comunitare – Serviciului Afaceri Europene. Dosarele de înscriere se mai pot depune până pe 2 august, deci grăbiţi-vă! Concursul  de recrutare va avea loc în data de 24.08.2017, ora 10.00 (proba scrisa). 

Aceste posturi nu sunt singurele pe care le propune spre ocupare Ministerul Economiei. Pe 23 august, la ora 10, are loc concursul de recrutare pentru doi consilieri juridic clasa A, grad profesional asistent din cadrul Directiei Juridice si Relatii Institutionale – 1 post Biroul Contencios si 1 post la Compartimentul pentru Solutionarea Alternativa a Litigiilor, dar şi pentru un consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Directiei Resurse Minerale – Compartiment Exploatare Resurse Minerale.

Cu concurs pe 21 august 2017 sunt scoase la concurs 3 posturi vacante corespunzatoare functiilor publice de executie de consilier clasa I, grad profesional superior, consilier clasa I, grad profesional asistent, consilier clasa I, grad profesional debutant din cadrul Directiei Resurse Umane – Serviciul Comunicare si Mass-Media. La altă direcţie  e nevoie de alţi trei angajaţi: există 3 posturi vacante corespunzatoare functiei publice de executie de auditor clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Audit Public Intern.

Cu concurs pe 22 august sunt doua posturi vacante corespunzatoare functiei publice de executie de consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Directiei Buget, Financiar – Contabilitate.

Pentru toate aceste posturi mai puteţi depune până pe 2 august dosarul. Până pe 27 iulie mai puteţi depune dosarul pentru ocuparea unui post vacant corespunzator functiei contractuale de executie de referent IA din cadrul Directiei Juridice si Relatii Institutionale – Biroul Contencios pentru care se dă concurs, proba scrisă pe 18 august, dar şi pentru ocuparea unui post vacant corespunzator functiei contractuale de executie de consilier IA din cadrul Directiei Resurse Minerale – Compartiment Dezvoltare Durabila – Strategii Programe cu concurs pe 17 august. 

Pentru fiecare post sunt cerinţe specifice, dar în general este nevoie de experienţă în administraţia publică chiar şi de 9 ani, perfecţionări în administraţie sau management, cunoştinţe medii de limba engleză şi operare PC.

După ce trec de proba scrisă, candidaţii vor susţine un interviu, media făcându-se între cele două probe.

Mai multe informaţii puteţi găsi aici:http://economie.gov.ro/minister/cariera

Dosarele candidaţilor se depun la sediul ministerului din Calea Victoriei, nr.152, sector 1 Bucureşti.

Verifică şi

Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Studenții de la UPG Ploiești au șansa de a urma un stagiu de internship de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *