vineri , 7 august 2020
Acasă / Administratie / Reguli noi la permise şi înmatriculări auto în Prahova

Reguli noi la permise şi înmatriculări auto în Prahova

Prefectura Prahova a venit astăzi cu o serie de lămuriri şi reglementări pentru fluidizarea activităţii Serviciului de permise auto şi înmatriculări. 

De mâine, 6 iulie 2017, verificarea dosarului de examen, preluarea imaginii faciale şi înregistrarea în aplicaţia informatică de exemaninare pentru candidaţii pentru permisul de conducere aflaţi la prima examinare se vor desfăşura la sala de exemen din Ploieşti, Şoseaua Vestului nr.19, în zilele de marţi şi joi, între orele 8.30-16.30, precizează conducerea Prefecturii Prahova într-un comunicat de presă. 

Programarea, respectiv reprogramarea, în vederea susţinerii probei practice se vor desfăşura în continuare în zielel de luni, miercuri şi vineri.

Din cauza faptului că atât persoanele juridice cât şi fizice au făcut extrem de multe programări on-line pentru înmatriculări, doar pentru perioada 3.07-15.09. 2017 fiind deja 200 de astfel de programări, prefectura limitează numărul folosirii aplicaţiei la 5 înregistrări active în sistem pentru fiecare. 

În ceea ce le priveşte pe persoanele fizice autorizate sau juridice care vând maşini sau au nevoie de acestea în activitatea proprie, acestea pot veni în audienţă la Şeful Serviciului de Înmatriculări în zilele de luni până joi, începând cu ora 15.

În plus, din 10 iulie 2017 datele fictive care se regăsesc în înregistrările on-line, fie că e vorba de numărul de identificare al şasiului, fie numele persoanei, nu vor mai fi prelucrate la ghişeu.

Prefectura Prahova anunţă şi că nu se vor mai accepta anulări ale rezervărilor efectuate, cetăţenii fiind rugaţi să verifice locurile libere. 

 

Verifică şi

DSP Prahova recunoaşte: Cei mai mulţi dintre infectaţii COVID din judeţ sunt izolaţi acasă!

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova a răspuns solicitării noastre, recunoscând astfel ceea ce cadrele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *