vineri , 7 mai 2021
Acasă / Social / Începe toamna cu fapte bune şi mişcare la SemiMaratonul Bucuriei printre viile de la Urlaţi!

Începe toamna cu fapte bune şi mişcare la SemiMaratonul Bucuriei printre viile de la Urlaţi!

Vino să alergi în natură şi astfel poţi ajuta ca elevii a două unităţi şcolare din Urlaţi să beneficieze de echipament sportiv în sălile de sport! Pe 30 Septembrie 2017, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați şi de o serie de parteneri, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a doua ediție, se arată într-un comunicat de presă. 

“Continuăm susținerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului. Componenta socială a acestei ediții este reprezentată de faptul că vom participa la dotarea cu echipament sportiv a sălilor de sport de la Liceul Brâncoveanu Vodă și de la Școala Generală nr.2 din Urlați.

Evenimentul Semimaratonul Bucuriei susține practicarea sportului alături de familie și de prieteni,  garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE!

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți.

De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 17.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei”, site-ul www.runtourlati.ro , precum și pagina Asociației Start Now.

Menționăm și faptul că la prima ediția, din 2016, au fost prezenți în jur de 500 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați.

 

Se vor organiza următoarele probe de alergare:
– Semimaraton 21,5 km; 
– Cros 10.8 km; 
– Cursa fotoliilor rulante – 3km;
– Cursa familiei – 800 m

Cursele Copiilor:
De la 3 la 5 ani – 200m 
De la 5 la 8 ani – 400m
De la 8 la 10 ani – 600m
De la 10 la 13 ani – 800m
De la 13 la 16 ani – 1000m 

Pentru cursele copiilor taxa este zero.

O serie de parteneri s-au alăturat deja evenimentului: Primaria Urlați, P&G Urlați, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Decathlon Ploiești, Plasticpak Urlați, Metigla, Grupul Bucuria Alergării.

Ne bucurăm să putem organiza, și în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

Intenționăm ca acest eveniment să devină o tradiție nu doar pentru Orașul Urlați, ci pentru întreg județul, promovând, în fața alergătorilor veniți din toată țara, atât sportul, ci și zona viticolă a Prahovei.

Ne dorim, de asemenea, să transformăm Semimaratonul Bucuriei într-o sărbătoare a orașului Urlați, atât pentru localnici, cât și pentru participanți, pentru că zona este una deosebită și merită toată atenția, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic”, spun organizatorii.

citeste si: https://prahovaeconomica.eu/2017/05/13/2648/

 

Start Now!este o asociație non-profit care își propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaționale, sportive, sociale, de antreprenoriat) și care să genereze valoare pentru cei implicați.


Din portofoliul nostru fac parte: proiectul și evenimentul #BucuriaAlergarii
www.bucuria-alergarii.roo întâlnire săptămânală desfășurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, ajuns la ediția 26 din anul 2 de existență, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploiești, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului,Semimaratonul Urlați 2017, etc.

 

 

Detalii și înscrieri:

www.runtourlati.ro

www.start-now.ro

Verifică şi

Reguli pentru intrarea în biserică în Săptămâna Mare. Dacă ai strănutat sau tuşit, rămâi în curte!

Autorităţile judeţene s-au întâlnit cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din Prahova pentru a discuta măsurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *