vineri , 25 septembrie 2020
Acasă / Economic / Vrei să intri în Programul Start-Up Nation? De astăzi poţi testa aplicaţia electronică!

Vrei să intri în Programul Start-Up Nation? De astăzi poţi testa aplicaţia electronică!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vine în întâmpinarea celor interesați de Programul StartUp Nation, oferindu-le posibilitatea de a testa aplicația electronică a Programului.

Astfel, de vineri, 9 iunie până duminică, 11 iunie, potențialii beneficiari ai programului pot face simulări pe aplicația Programului, exersând practic înscrierea planului de afaceri on line, urmând link-ul:
http://www.aippimm.ro/…/link-testare-aplicatie-de-inscrier…/

Reamintim că Programul va deveni activ pe data de 15 iunie, ora 10.00.

“Programul StartUp Nation este cel mai ambițios program de până acum de sprijinire a inițiativei antreprenoriale din Romania, care a generat un interes uriaș în rândul celor care își doresc să deschidă un business. Suntem in calendarul Programului de guvernare și am gândit arhitectura acestui program într-un mod in care procesul de aplicare este simplu si transparent, astfel încât sa avem un număr cat mai mare de beneficiari. Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare naționale si fonduri europene, iar suma pe care un beneficiar o poate obține este de maxim 200 000 de lei”, a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

Înscrierea în Program va fi deschisă public pentru 30 de zile, începând cu data de 15 iunie 2017, timp în care potențialii beneficiari vor înscrie online planurile de afaceri.

Obiectivul principal al programului îl constituie stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-up-urilor şi facilitarea accesului acestora la finanțare. Anul acesta, prin programul StartUp Nation se estimează finanțarea a 10.000 de start-up-uri, care vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă.

Toate detaliile despre program se pot accesa la:
http://www.aippimm.ro/catego…/programe/start-up-nation-2017/

comunicat de presa

Verifică şi

Anunţ public de mediu pentru Petrotel Lukoil Ploieşti

PETROTEL LUKOIL SA, titular al proiectului ,,Montarea unor echipamente noi pentru optimizarea schimbului de caldura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *