sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Administratie / Consilierii ploieşteni au aprobat cele două proiecte privind mărcile Petrolul Ploieşti-Vezi video din şedinţă

Consilierii ploieşteni au aprobat cele două proiecte privind mărcile Petrolul Ploieşti-Vezi video din şedinţă

Consilierii locali ploieşteni s-au întâlnit astăzi în cadrul unei şedinţe de îndată pentru a discuta despre însuşirea rapoartelor de evaluare a mărcilor F.C. PETROLUL PLOIEŞTI, F.C. PETROLUL PLOIEŞTI 1924, FOTBAL CLUB PETROLUL, PETROLUL PLOIEŞTI, PETROLUL 52 şi PETROLUL 95, dar şi despre atribuirea prin licitație publică deschisă cu strigare a licenței asupra mărcilor aflate în proprietatea privată a Municipiului Ploiești, în baza unor contracte de licență exclusivă cu titlu oneros.  Şedinţa a debutat cu discuţii şi contre între primarul Adrian Dobre care îi convocase iniţial duminică pe aleşi pentru a aproba aceste rapoarte.

“Aşteptăm a două azi de Crăciun dacă se poate, sau chiar a doua zi de Paşte, prima vă rog să ne lăsaţi să stăm şi noi totuşi cu familiile. Este vorba despre respectul pe care trebuie să-l acordăm inclusiv salariaţilor care au venit la serviciu (duminica n.r) pentru ce, numai dumneavoastră ştiţi!”, a spus consilierul George Botez.

“Celeritatea problemei o ştim cu toţii, până în vacanţa v-aţi arătat disponibilitatea pentru această problemă, sunt proiecte la care s-a lucrat destul de mult pentru că sunt elemente noi pe care ar trebui să le luăm în considerare şi mulţumesc celor care nu au stat în concediu şi au participat în aceste zile la elaborarea lor”, a declarat Dobre.

Schimbul de replici a fost continuat de viceprimarul George Pană care consideră că din această acţiune, primarul încearcă să-şi facă capital politic, ca din multe altele înainte de aceasta.

“Celeritatea e un termen pe care ni-l însusim, dar cred că aţi vrut să vă construiţi o  imagine pe această marcă a Petrolului. Este ceva la care lucraţi de ceva timp-nu o să uit inaugurarea teatrului de păpuşi, făcută fără public şi fără cei care au lucrat la finalizarea acestui proiect, la pasaj nu aţi invitat consiliu, dar cred că cei din primărie ar fi trebuit invitaţi şi acum aţi ajuns la această modalitate de a convoca şedinţă de consiliu local când ştiaţi că nu va fi cvorum”, a spus Pană.

 

În apărarea sa, primarul a declarat că valabilitatea evaluării mărcilor poate să expire, dacă sunt tărăgănate lucrurile. În cele din urmă cele două proiecte au fost aprobate.

Cele două proiecte pot fi consultate aici:

http://www.ploiesti.ro/sedinteCL.php

Verifică şi

Prahova: 35 de paturi covid libere. Încă 122 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Din cele 366 de teste pentru depistarea noului coronavirus făcute ieri, 121 au fost pozitive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *