luni , 17 februarie 2020
Acasă / Economic / Staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi Băile Sărate Telega sunt atracţiile preferate pentru vacanţa de Rusalii

Staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi Băile Sărate Telega sunt atracţiile preferate pentru vacanţa de Rusalii

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova anunţă că gradul de ocupare pe Valea Prahovei în această perioadă de mini vacanţă a ajuns la 80%, judeţul nostru continuând să fie în topul preferinţelor românilor.

Sinaia este ca de obicei prima preferinţă. Unele unităţi de cazare sunt complet ocupate, însă locuri de cazare încă există. Preţurile pornesc de la 484 lei/persoană pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque la o pensiune de 3 stele, şi pot ajunge până la 1000 de lei/persoana-4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.

Totodată şi Breaza, Campina, Poiana Campina şi Telega au devenit atractive pentru turişti.  În Campina şi Breaza pentru această perioadă, gradul de ocupare este de peste 60%.

Tot în această minivacanţă, Băile Sărate Telega începe noul sezon, preţurile pornind de la 200 lei/persoană pentru 4 nopţi cazare într-o cameră cu facilitate comune, şi ajungând la 300 lei/persoană, 4 nopţi cazare în vilă.

“În minivacanţa de Rusalii, Prahova rămâne destinaţie de top pentru turişti. Gradul de ocupare este mare, dar locuri încă sunt disponibile, iar hotelierii s-au pregătit cu oferte speciale şi mese îmbelşugate” a declarant Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

“Complexul Băile Sărate Telega începând cu data de 01 Iunie îşi redeschide porţile. Momentan gradul de ocupare este de 40%, iar spaţii de cazare încă sunt disponibile. Bazinul cu apă sărată este deschis publicului şi vă aşteptam cu programul de relaxare care include masaj, reflexoterapie, şi saună.” A precizat Dragoş Stoica, Director Dezvoltare al Complexului  Telega.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în urmă cu 10 ani, la iniţiativa ANAT, având ca membri, agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiesti, Consiliul judeţean Prahova, Primăria Campina, Primăria Breaza, Hotel Internaţional, Vigo Hotel, Hotel Cumpătu, Hotel Mara, Vila Camelia, Centrul Medical SanConfind si Baile Sarate Telega.

Verifică şi

Workshop la CCI Prahova: „Creșterea performanței companiilor românești în regiunea extinsă a Mării Negre”

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), împreună cu Camera de Comerț și Industrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *