marți , 4 august 2020
Acasă / Administratie / Primăria Ploieşti cheltuie 50.000 de lei pentru a-i trimite pe consilieri în excursie. Azi se decid norocoşii!

Primăria Ploieşti cheltuie 50.000 de lei pentru a-i trimite pe consilieri în excursie. Azi se decid norocoşii!

În şedinţa de astăzi a  Consiliului Local Ploieşti, aleşii vor decide care dintre ei vor participa la o excursie pe bani publici. Pentru această deplasare a fost aprobată deja suma de 50.000 de lei. 

Potrivit expunerii de motive, “Primăria municipiului Ploiești derulează, în perioada 1-5 iunie 2017,  a doua parte a proiectului „Caută eroii la tine acasă”, ce constă intr-o excursie  în Capitalele Unirii, ce va avea ca itinerariu drumul istoric și cronologic al Marii Uniri și anume: Iași, Chișinău, Cenăuți și Alba Iulia.

Prima parte a acestui proiect a fost demarat de municipalitate în liceele ploieștene anul trecut, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României și a constat intr-o dezbatere istorică, elevii câștigători obținând drept premiu un voucher pentru această excursie.

Participarea la această călătorie prin orașele Marii Uniri reprezintă o oportunitate în plus a participanților de a cunoaște mai în profunzime istoria țării noastre.

Astfel, alături de elevii caștigători care vor fi insoțiți de către profesorii coordonatori ai proiectului, vor participa și consilieri locali care vor contribui la  realizarea în bune condiții a activităților ce se vor desfășura pe parcursul acestei excursii.

În acest sens, prezența delegației municipalității ploieștene este binevenită în vederea consolidării relațiilor dintre unitățile de învățământ și primărie” .

 

Verifică şi

Ordin de ministru: Încă 120 de locuri pentru tratatarea COVID în patru spitale din Prahova

Potrivit DSP Prahova, până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *