luni , 25 mai 2020
Acasă / Locuri de munca / Mai multe primării şi câteva direcţii din Prahova fac angajări. Vezi ce ţi se potriveşte ţie!

Mai multe primării şi câteva direcţii din Prahova fac angajări. Vezi ce ţi se potriveşte ţie!

Săptămâna  aceasta mai multe instituţii publice din Prahova au anunţat că sunt în căutare de angajaţi pentru anumite posturi rămase vacante. AJOFM Prahova angajează un inspector principal. Cei care se vor prezenta la concursul de ocupare a locului de muncă trebuie să aibă:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoştinţe operare PC: Word, Excel, Power Point, Internet-nivel mediu;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate.

Direcţia pentru Agricultură Prahova caută doi consilieri clasa 1, iar Direcţia de Sănătate Publică Prahova are nevoie de un casier pentru compartimentul contabilitate.

Comuna Podenii Noi angajează cinci persoane pe posturi de poliţişti locali, referent şi inspectori, iar Primăria Urlaţi caută doi inspectori debutanţi.

DGASPC Prahova caută un părinte social- clasă salarizare bază 14, în cadrul Centrului Rezidenţial de Tip Familial Brebu – Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia”, Câmpina.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova are nevoie de un electrician, iar consiliul de administraţie al Maternităţii Ploieşti caută manager persoană fizică.

Mai multe primării din Prahova fac angajări: la Mizil se caută un magaziner, la Măneşti sunt patru posturi de consilier, referent şi poliţist asistent, la Sinaia e nevoie de un şofer, la Vălenii de Munte un şef de birou, iar la Lipăneşti un inspector asistent.

Posturi sunt şi pentru psihopedagogi sau asistenţi sociali, auditori, asistent medical generalist sau agent hidrotehnic.

Mai multe puteţi afla de aici: http://posturi.gov.ro/judetul/prahova/

Verifică şi

Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Studenții de la UPG Ploiești au șansa de a urma un stagiu de internship de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *