vineri , 29 mai 2020
Acasă / Locuri de munca / Locuri de muncă în Ploieşti. Printre angajatori sunt Veolia, UPG şi Kaufland

Locuri de muncă în Ploieşti. Printre angajatori sunt Veolia, UPG şi Kaufland

Pentru săptămâna aceasta, AJOFM Ploieşti a scos peste 300 de locuri de muncă în diverse domenii. Se caută persoane atât cu studii medii şi superioare, dar şi cu 8 clase, calificate dar şi cu posibilitatea de calificare la locul de muncă.

Veolia Energie Prahova, furnizorul de apă caldă şi termie din oraş, caută atât un asistent director cu studii superioare, dar şi doi electricieni, un inginer energetică industrială, doi operatori instalaţii centrale electrice, un operator reţea primară şi un şef serviciu. Detaliile despre aceste posturi le găsiţi în tabelele de mai jos.

Vezi ce locuri de muncă găseşti săptămâna aceasta în Prahova, zona Câmpina

Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti angajează un zugrav calificat, un tâmplar, un tehnician debutant, şase paznici, un muncitor necalificat, un fochist şi un administrator.

Profi angajează un casier cu minim 10 clase,  2 vânzători, un recepţioner marfă şi un lucrător comercial, iar Kaufland caută 5 manipulanţi mărfuri, post pentru care sunt suficiente şi 8 clase.

SC Dan Sepsi SRL Ploieşti angajează persoane pe mai multe posturi. Sunt căutaţi 3 dispeceri, 3 electricieni auto, un inginer economist, 3 mecanici auto, 2 operatori introducere validare date, 5 şoferi de autobuz, 2 sudori şi 2 tinichigii carosieri.

citeste si: https://prahovaeconomica.eu/2017/05/02/locuri-de-munca-in-prahova/

Serviciul de Ambulanţă şi Spitalul CFR fac angajări. Vezi ce alte instituţii de stat din Prahova au scos posturi la concurs

Despre alte locuri de muncă puteţi afla consultând listele de mai jos:

Verifică şi

Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Studenții de la UPG Ploiești au șansa de a urma un stagiu de internship de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *