sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Afaceri / O ingineră s-a apucat de decor. A ieşit o afacere cu bun gust şi multe satisfacţii personale-Video

O ingineră s-a apucat de decor. A ieşit o afacere cu bun gust şi multe satisfacţii personale-Video

Nu e nevoie să studiezi arta, ca să iubeşti frumosul şi să faci lucruri frumoase. Ploieşteanca Mariana Mistodie este inginer la bază, dar de ceva timp şi-a deschis o afacere cu decoraţiuni în care pune mult suflet. Cu multă măiestrie transformă bucăţi de material textil în pisici amuzante, bucăţi de lemn, în broşe sau tablouri şi exemplele pot continua, pentru că orice obiect, dacă ai spirit creativ, poate lua o formă frumoasă.

Totul a început ca o joacă cu fiica ei, dar când obiectele au fost admirate de cei din jur, s-a gândit că ar putea fi o afacere. Mult timp a mers şi la serviciu şi după aceea confecţiona obiecte, dar pe măsură ce totul s-a extins a fost nevoită să-şi lase locul de muncă şi să se dedice acestei frumoase îndeletniciri.

Pentru a învăţa noi tehnici de prelucrare a diverselor materiale, Mariana a mers la ateliere de lucru manual, a căutat pe internet şi a lucrat mult până când obiectele ei au devenit fără cusur.

Icoanele pe sticlă sunt creaţia fiului Marianei, iar fiica sa o ajută şi acum la anumite realizări.

Deocamdată afacerea este la început, iar Mariana o promovează pe facebook şi mergând la târgurile hand made.

Pentru ca decoraţiunile să se vândă bine, artistul s-a gândit şi la utilitatea lor. Aşa au apărut cuiere minimaliste de lemn cu aplicaţie ceramică sau suporturi pentru vase calde, fiecare la 35 de lei, semne de carte deosebite la 12 lei, suport pentru pahare din ceramică  la 15 lei, dar şi casete şi broşe de lemn sau pernuţe pentru ace toate realizate cu bun gust în aşa fel încât să-şi găsească locul în orice casă.

https://www.facebook.com/Temira-Deco-127169534155734/?fref=ts

Verifică şi

Video-Povestea cadoului perfect făcut de Carmen Stanciu, bancherul specialist în pale de elicopter

Toţi am fost lăsaţi pe pământ cu cel puţin un talent pe care ni l-am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *