vineri , 27 aprilie 2018
Acasă / Administratie / Adrian Dobre: Primăria Ploieşti are nevoie de consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic-Video

Adrian Dobre: Primăria Ploieşti are nevoie de consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic-Video

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului a recunoscut astăzi în faţa mai multor oameni de afaceri şi reprezentanţi ai unor ministere şi organisme economice reuniţi la “Invest in Romania”, “că de câţiva ani, lucrurile pentru municipiul Ploieşti stagnează”.

O soluţie, a spus Dobre, ar fi externalizarea. E nevoie de o consultanţă pentru dezvoltarea mediului economic pentru a îmbunătăţi acest aspect. “De la mediul univeristar care trebuie să devină unul dintre pilonii importanţi ai dezvoltării economice, mediul educaţional, societatea civilă trebuie să aibă şi ea un rol activ prin reprezentanţii patronatelor”, a spus Dobre.

Acest studiu ar trebui să arate executivului ploieştean direcţia pe care trebuie să o urmeze ca să fie iar oraşul înfloritor de altădată.

 

Verifică şi

Inca un proiect de hotarare de guvern pentru pagubele facute de alunecari de teren

În această dimineață a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în vederea …

Un comentariu

  1. Am inteles, pentru mediu de afaceri este nevoie de consultanta O k.Noi conducatorii auto “Dam consultanta “pentru MARCAREA CU VOPSEA A BULEVARDELOR SI STRAZILOR DI PLOIESTI .ESTE NECESAR SI UTIL.ACTIONATI DOMNULE PRIMAR .Sunt un pletitor de taxe si impozite la zi. Va multumesc Apropo “Consultanta ” este gratis ,adica bonus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *