marți , 24 noiembrie 2020
Acasă / Economic / Preşedintele CCI Prahova investit ambasador onorific pentru comerţ şi turism al Principatului Monaco în România

Preşedintele CCI Prahova investit ambasador onorific pentru comerţ şi turism al Principatului Monaco în România

Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a fost investitit ca  Ambasador Onorific pentru Comert si Turism al Principatului de Monaco in Romania.

Ceremonia de Investitura a Ambasadorilor Onorifici ai Principatului de Monaco in Romania a  avut loc cu prilejul vizitei in tara noastra a E.S. Dl. Robert Fillon, Reprezentantul ASS Printul Albert al II-lea de Monaco si Ambasador al Principatului de Monaco in Italia si Romania.

Evenimentul a fost gazduit de Palatul Mogosoaia de langa Bucuresti si s-a desfasurat in prezenta unor importante autoritati ale Principatului de Monaco – Dl. Antonio Verga Falzacappa, Vicepresedinte al Clubului Ambasadorilor din Monaco, Dl. Gianmarco Albani, Coordonator al Proiectului Ambasadorilor, Dl. Guillaume Rose, Presedinte al Autoritatii pentru Turism al Principatului de Monaco si Dl. Sergio Faleschini, Consul Onorific al Principatului de Monaco in Romania.

 

 

Verifică şi

Granturi pentru firmele româneşti afectate de pandemie

Secretarii de stat Liviu Rogojinaru şi Daniela Nicolescu au avut astăzi o nouă rundă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *