joi , 22 octombrie 2020
Acasă / Administratie / UPG Ploieşti deschide joi Şcoala de excelenţă în turism şi antreprenoriat

UPG Ploieşti deschide joi Şcoala de excelenţă în turism şi antreprenoriat

Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, în colaborare cu experți naționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor.

Acesta este un proiect educațional unic, dedicat studenților de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, reprezentând o inițiativă inovativă, finanțată de Ministerul Educației Naționale și implementată în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.

Misiunea Școlii de Excelenta in Afaceri si Antreprenoriat este aceea de a acorda șansa unei educații sănătoase, creând premisele legăturii dintre succesul în carieră și setul de valori personale.

Obiectivul acestui proiect este reducerea diferențelor existente între conceptele teoretice predate în cadrul cursurilor urmate și realitățile proiectelor din practică, implicând pentru susținerea studenților specialiști din turismul românesc și reprezentanți ai partenerilor din mediul de afaceri, cu o vastă experiență în domeniu, dobândită din proiectele complexe derulate până în prezent.

Printre obiectivele specifice proiectului regăsim:
• studenții selectați beneficiază de un program de coaching, workshop-uri cu specialiști ai OTIMMC Ploiești sau ai partenerilor din proiect;
• participanții vor dezbate atât cele mai noi strategii în domeniul turismului, cât și programe destinate tinerilor întreprinzători;
• pe parcursul lucrărilor Școlii de Excelență, studenții beneficiază de suportul cadrelor didactice care vor coordona proiectul, din partea Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Grupul țintă direct este format din 45 de studenți ai centrelor universitare membre ale Consorțiului „ACADEMICA +” și ale Asociației Facultăților de Economie din România (AFER): Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Suceava, Brașov, Galați, precum și alte categorii de tineri (elevi, absolvenți, cadre didactice).

Deschiderea oficiala a Scolii va avea loc joi, 27 aprilie 2017, începând cu ora 12, în amfiteatrul AP9 al Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

preluare prahova business.ro

http://www.prahovabusiness.ro/scoala-de-excelenta-turism-si-antreprenoriat-la-upg-ploiesti/

Verifică şi

Acum! Controale pentru respectarea normelor anticovid in 8 localități din Prahova!

În acest moment, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova polițiștii împreună cu jandarmi, lucrători …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *