miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Turiştii moldoveni foarte interesaţi să viziteze Prahova

Turiştii moldoveni foarte interesaţi să viziteze Prahova

În cadrul Târgului de Turism de la Chişinău – Tourism. Leisure. Hotels, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, care a participat în cadrul standului României, a atras atenţia unui număr impresionant de turişti moldoveni. Majoritatea vizitatorilor sunt deja familiarizaţi cu judeţul Prahova, în ultimii ani numărul acestora în judeţul nostru crescând considerabil.

Alături de noi, în cadrul târgului au fost atât membrii asociaţiei, cât şi alte Asociaţii de Promovare precum Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Tuşnad, Covasna, Govora, Buzău, etc. Standul României a avut 60 de metri pătraţi şi a găzduit 22 de touroperatori, agenţii de turism, asociaţii de Promovare şi reprezentanţi ai Consiliilor Judeţene, şi atras turiştii moldoveni cu tombola cu premii şi degustarea de vinuri şi bucate tradiţionale româneşti organizate în stand.

“Este al 8-lea an în care participăm la Moldexpo la Târgul de turism al Republicii Moldova! Cu fiecare prezenţă la acest târg turiştii moldoveni afla mai multe despre Prahova, iar rezultatele se văd de la an la an, turiştii moldoveni alegând în numere din ce în ce mai mari judeţul nostru ca destinaţie de vacanţă.” Spune domnul Adrian Voican, Preşedintele asociaţiei.

Târgul de Turism de la Chişinău este cel mai important eveniment din domeniul turismului din Republica Moldova, reunind pentru 4 zile cele mai importante elemente ale acestei industrii: touroperatori, agenţii de turism, hotelieri, comanii aeriene şi de transport, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate.

Verifică şi

Programul manifestărilor dedicate Zilei Micii Uniri la Ploieşti

Cei care doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române la Ploieşti sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *