duminică , 29 noiembrie 2020
Acasă / Economic / Exerciţiu în antreprenoriat. „Romanian Business Challenge” începe mâine la Ploieşti

Exerciţiu în antreprenoriat. „Romanian Business Challenge” începe mâine la Ploieşti

Maine,6 aprilie 2017, incepand cu orele 9.00,Centrul Europe Direct Ploiesti va fi  gazda unui important eveniment dedicat antreprenorilor juniori, concursul multiregional „Romanian Business Challenge” care va avea loc  la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, sala Europa

Evenimentul este organizat de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”  si  Centrul Europe Direct Ploiesti  in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, Inspectoratul Şcolar Judetean Prahova, Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti,  CECCAR Prahova , B.C.R.Prahova si  Asociatia Centrul Cultural si Antreprenorial “ACUM” .

 Vor participa elevi si studenti de la diverse licee si universitati din Prahova si din tara, impartiti in 8 echipe, profesori coordonatori si membrii ai juriului.

Participantii la  concurs vor avea de analizat un studiu de caz, care prezinta situaţia unei firme reale si vor fi  punctati pentru soluţiile identificate la problemele cu care se confrunta firma respectiva.

Echipa castigatoare se va alege in functie de cum au lucrat in echipa,  de modul de prezentare, de analiza pe care o vor face asupra firmei,si de modul de realizare si livrare al prezentarii in Power-Point.

Concursul Romanian Business Challenge reprezinta o oportunitate pentru elevi, care pot experimenta munca intr-o echipa naționala.

Lumea are nevoie de inteligenţa şi creativitate pentru a ieşi din criza economică, motiv pentru care şcoala trebuie să dezvolte elevilor o gândire creativă, o analiză critică, deprinderea de a lucra în echipă, de a se integra rapid la un nou loc de muncă şi o pregătire teoretica temeinică pentru a înţelege şi interpreta efficient evoluţiile din mediul economic.

Prezenta dumneavoastra la acest eveniment ar oferi tinerilor potentiali antreprenori oportunitatea de a a se face cunoscuti si de a atrage prin exemplul personal si alti tineri spre lumea atat de palpitanta si plina de provocari a afacerilor!

Verifică şi

Explicaţia conducerii Petrotel Lukoil pentru mirosul resimţit de ploieşteni

După ce mai mulţi ploieşteni au semnalat în această dimineaţă mirosuri ciudate, Prefectura Prahova a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *